Főoldal Dizájn Michael Beitz piknik- és irodai asztala egyszerre ötletes és ijesztő

Michael Beitz piknik- és irodai asztala egyszerre ötletes és ijesztő

szerző robinwood

Michael Beitz egy képzett és tapasztalt tervező, aki csodákat képes alkotni fából. Lehetséges, hogy találkoztatok már egyik agymenésével, a pofozógéppel, melyet egy félelmetesen egyszerűen megkomponált videóval mutat be.
Íme:

Akinek ennyi nem lenne elég, munkásságáról további videók segítségével tájékozódhat.

Michael Beitz a bútorokhoz is merészen nyúl. Így hát egy szokásostól eltérő piknik-, illetve egy irodai asztalt alkotott meg számunkra.

A piknikasztalnál figyelembe vette a kellemes piknik egyik fontos kritériumát, miszerint nem elhanyagolandó, hogy az emberek egy helyen, egymástól nem elszeparálva tartózkodjanak. Az asztal egyik nagy előnye, hogy a szintkülönbségeknek hála kicsik és nagyok szinte azonos magasságban tudnak rajta elhelyezkedni. Így válhat az alkotás egy igazi családi piknik helyszínévé. Az asztal hossza kb. 15 méter.

Michael Beitz - piknikasztalMichael Beitz - piknikasztalMichael Beitz - piknikasztal

A körülbelül 5 méter hosszú irodai asztal célja első ránézésre az, hogy az egy térben dolgozóknak, egymással szemben ülőknek ne kelljen állandóan egymást bámulni, de ha mégis arra kerülne a sor, hogy szocializálódni szeretnének, a hurkok által körülhatárolt kis “szoc’nyíláson” keresztül megtehetik.

A kirázás közben félúton megállított szőnyeg alakú asztalra igazából nehéz szavakat találni (pozitív értelemben). Amellett, hogy szintén azt a célt szolgálja, hogy falat képezzen a szemben ülő kolléga és köztünk, jól jöhet, ha meglepetésképp egy Matchboxot szeretnénk átgurítani padtársunknak.

Michael Beitz - irodai asztalMichael Beitz - irodai asztalMichael Beitz - irodai asztalMichael Beitz - irodai asztalMichael Beitz - irodai asztalMichael Beitz - irodai asztal

 

Népszerű