Főoldal Friss IFFINA – Indonesia Meubel & Design Expo 2023

IFFINA – Indonesia Meubel & Design Expo 2023

szerző robinwood

Az IFFINA (Indonesia Meubel & Design Expo) 2023-ban nagyszabású visszatérésre készül, hogy újra összehozza a világ minden tájáról a legjobb bútorokat és legfrissebb formatervezési trendeket.

Az eseményt

2023. szeptember 14. és 17. között rendezik.

Az IFFINA helyszíne az ICE BSD City, Tangerang, Banten, Indonézia.

A dekoráció, ajándék & lakberendezés, projekt & design, textil-kárpit és egyéb alapanyagok, bútor és kézműves termékek alkotják a fő kategóriákat. Ennek az átfogó termékpalettának köszönhetően rendkívül izgalmasnak ígérkezik a rendezvény.

Miért szeptember?

Ahogy az időjárás hűvösebbre vált, az emberek egyre inkább az otthonuk belső tereire fókuszálnak, és igyekeznek kényelmesebbé tenni azt az elkövetkező őszi és téli időszakra.
Az IFFINA – Indonesia Meubel & Design Expo 2023 első osztályú platformot kínál a gyártóknak, tervezőknek és beszállítóknak, hogy szakmai tudásukat és kínálataikat egy globális közönségnek bemutassák. Lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak, hogy kapcsolatot létesítsenek kereskedőkkel, kiskereskedelmi láncokkal és szakemberekkel, elősegítve az együttműködéseket és új piacok nyitását.

Az IFFINA büszke arra, hogy elősegíti az indonéz örökséget és kézműves hagyományok megőrzését. Az esemény bemutatja az ország gazdag kulturális hagyományait, ötvözve azokat a kortárs design elemekkel. A látogatók láthatják a hagyományos technikák és modern esztétika ötvözését, ami egyedi és lebilincselő bútorokat és design darabokat eredményez.

Az egyre növekvő igényeknek megfelelve a fenntartható és környezetbarát lehetőségek iránt, az IFFINA olyan kiállítókat ad lehetőséget, akik etikus beszerzést, környezettudatos anyagokat és fenntartható gyártási módszereket helyezik előtérbe. Ez a környezeti felelősségvállalás mutatja az iparág elkötelezettségét a zöldebb jövő megteremtése iránt.

A kiállításon kívül az IFFINA értékes szemináriumokat és workshopokat tart iparági szakértők részvételével. Ezek a programok különböző témákat érintenek, beleértve a design trendeket, piaci ismereteket, fenntarthatóságot és innovációt.

Online regisztráció: www.iffina.com

Népszerű