Főoldal Dizájn Szobakerékpár térplasztika minőségben

Szobakerékpár térplasztika minőségben

szerző robinwood

Az olasz Elite kerékpáros kiegészítőket gyártó cég az Adriano Designnal együttműködve egy különleges edzőkerékpárt tervezett üveg lendkerékkel és bükkfából készült szoborszerű vázzal.

A Fuoripista Bike egyesíti a fejlett technikai funkciókat – például a virtuális edzővel való edzés és a valós pályák szimulálása egy intelligens képernyőn keresztül – egy olyan kifinomult konstrukcióval, amely zökkenőmentesen illeszkedik egy modern otthon környezetébe.

A torinói székhelyű Adriano Design stúdiót kérték fel, hogy olyan formát tervezzen, amely a magas minőségű, fenntartható anyagok felhasználásával közelebb áll egy luxusbútorhoz, mint egy edzőeszközhöz.

A lábak és a lendkerék – amely 15 kilogrammot nyom és 50 centiméter átmérőjű – edzett, többrétegű üvegből készült. Értékes, magas minőségű anyagokat választott, és egy olyan karakteres sziluettet tervezett a kerékpár számára, amely illeszkedik a luxuskörnyezetbe, ugyanakkor funkcionálisan tökéletesen kiszolgálja a sportolni vágyó vásárlókat.

A Fuoripista Bike, amelyet profi sportolók teszteltek, képes nyomon követni a felhasználó teljesítményadatait, valamint összekapcsolja őket egy szélesebb online közösséggel, amely motiválja és támogatja őket.

Népszerű