Főoldal Friss Faipari technológiák az All4Wood Varsó 2024 kiállításon

Faipari technológiák az All4Wood Varsó 2024 kiállításon

szerző robinwood

A lengyel fővárosban található PTAK kiállítási központ ad otthont annak az új szakvásárnak, amelynek célja, hogy új lehetőségeket nyisson a faipari gépek és technológiák, matrac gyártás, az erdészeti termékek, valamint a bútoripari kiegészítők és alkatrészek gyártói számára a színvonalas bemutatkozásra.

Az ALL4WOOD kiállítói között az európai vállalatok mellett főként török márkák, a globális piacra orientált cégek lesznek majd jelen.

A bútorok és erdészeti termékek vezető exportőre

Lengyelország 16 milliárd dollár értékű bútoripari exportjával az Európai Unió legnagyobb bútoripari exportőre. Az ország bútoriparára világszerte kereslet mutatkozik minőségi termékei és versenyképes árai miatt. Az erdészeti erőforrásokban gazdag országként Lengyelország 6 milliárd dollár értékű erdészeti termékek exportjával szintén felhívja magára a figyelmet. Ez a kiemelkedő teljesítmény azt tükrözi, hogy az ország a fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatra összpontosít, és sikeresen szolgálja ki a minőségi erdészeti termékek iránti nemzetközi keresletet.

Lengyelország 9,3 milliárd hektárnyi erdőterületével széleskörű erdészeti tevékenységet folytat. Az ország nagy hangsúlyt fektet erdőgazdálkodási politikájában a fenntarthatóság elvére, amelynek célja az erdei ökoszisztémák védelme és az egészséges erdei erőforrások meghagyása a jövő generációinak. Lengyelország fafeldolgozó, erdészeti termékeket és ágyazati segédanyagokat előállító ipara nagymértékben hozzájárul az ország gazdaságához, és nemzetközileg elismert pozíciót szerzett az elmúlt időszakban.

Ezen iparágak sikere szorosan összefügg Lengyelország minőségi szabványok, fenntarthatósági erőfeszítések és innovatív megközelítések iránti elkötelezettségével.

Minőség és sokszínűség a matracok exportjában

Lengyelország a matracok 1,5 milliárd dolláros exportjával Európában is lenyűgöző pozíciót foglal el. A minőség, a formatervezési sokszínűség és a matracgyártás technológiai innovációi növelték Lengyelország nemzetközi versenyképességét ezen a területen.

35 év tapasztalata

Az ALL4WOOD azzal a céllal indul, hogy a törökországi Tüyap szervező 35 éves tapasztalata alapján új szakvásárt hozzon létre a fafeldolgozó gépek, az erdészeti termékek, a szegmentált ágyneműk és a bútoripari segédanyagok ágazatában. A varsói kirendeltség felállítására vonatkozó döntés mögött egyértelmű szándék húzódik: Lengyelország a legkeresettebb befektetési és termelési célpont Európában, és egy lengyelországi vásár nem csak a lengyel iparral, hanem Európa legfontosabb bútorgyártó országaival, köztük Romániával is kiváló kapcsolatot ápol.

2024. május 14-16., Varsó
Szerezd be INGYENES jegyedet most!

 

5 ok, amiért érdemes ellátogatni a 2024-es ALL4WOOD szakvásárra

A vásáron az iparág szakemberei találkoznak. A szervezők a lengyelországi látogatók mellett Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából, Magyarországról, a Cseh Köztársaságból, Litvániából, Lettországból és Észtországból, valamint más közép- és kelet-európai országokból is várnak látogatókat a 2024. május 14-16. között megrendezésre kerülő vásárra. A kiállítók között Törökország lesz a legerősebben képviselve, de természetesen a lengyel cégek is jelen lesznek.

Kivételes kereskedelmi és termelési kapacitások

Törökország a világ egyik vezető erdészeti termékek, fafeldolgozás, bútorok és matracok gyártójaként ismert, és világszerte jó hírnévnek örvend. Az országban a faipari termeléssel foglalkozó vállalatok sokasága számos lehetőséget kínál azoknak, akik ebben az ágazatban szeretnének üzletet kötni. Törökország kiváló minőségű bútorairól és fafeldolgozási termékeiről ismert. A lengyel piacra való belépéssel a török vállalatok bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat a potenciális lengyel ügyfeleknek.

2024. május 14-16., Varsó
Szerezd be INGYENES jegyedet most!

Miért Lengyelország?

Stratégiai elhelyezkedés és közlekedési hálózat: Lengyelország stratégiai szempontból Európa szívében helyezkedik el, ami jelentős előnyt jelent a kiállítási részvétel szempontjából. Kiterjedt közlekedési hálózatával az ország könnyű megközelítést biztosít a vásár résztvevői számára. Emellett az Európai Unió tagjaként Lengyelország az EU-n belüli kereskedelmi előnyökhöz is hozzáférhet.

Lengyelország kiemelkedik a hatalmas erdőterületekkel rendelkező országok közül, amelyek területének 30%-át borítják. Ez a bőséges természeti erőforrás ideális környezetet biztosít a faipari vásár számára. Lengyelország a fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatáról is ismert, ami a résztvevők számára a környezetbarát termékek és együttműködési lehetőségek előtt nyitja meg az ajtókat.

A lengyelországi faipar az elmúlt években gyors növekedésen és fejlődésen ment keresztül. Az ország jelentős szereplővé vált a bútor-, papír-, fatermék- és erdei termékfeldolgozásban.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű