Főoldal Friss A Salone del Mobile új időpontja: 2021 szeptember 5-10.

A Salone del Mobile új időpontja: 2021 szeptember 5-10.

szerző robinwood

A Salone del Mobile vezetése és a Fiera Milano expo központ közötti hosszas és széles körű megbeszéléseket követően kihirdették az új időpontot, és ezzel lezárták azt a kényes folyamatot, minek során a lehető legjobb megoldást keresték a szervezők a Salone del Mobile számára.

Milánó 2021-ben folytatja, de a hatvanadik jubileumi eseményére 2021-ben nem a megszokott hagyomány szerinti időpontban áprilisban, hanem szeptember 5. és 10. között kerül sor.

A Salone del Mobile elnöke, Claudio Luti ezt mondta:

Az, hogy jövőre megtarthassuk a Salone-t, abszolút prioritás mindannyiunk számára, akiknek az élete a tervezés körül forog. Nagyon igyekeztünk az elmúlt hetekben, hogy ne tegyünk olyan kijelentéseket, amelyeket később a változó helyzetre való tekintettel tagadni vagy felülvizsgálni kell. A Salone del Mobile dátumainak áthelyezése nem csak egy új időpont kijelölése a naptárban, hanem bonyolult műszaki és logisztikai tervezések sokasága.
Figyelembe kell vennünk és meg kell felelniük számos más vásár igényeinek.

Most, hogy elértük a lehető legjobb, minden érintett számára megfelelő megoldást, a Fiera Milano együttműködésének köszönhetően képesek vagyunk megerősíteni az új dátumot.

Úgy gondoljuk továbbá, hogy a vásár szeptemberre költöztetése elegendő időt hagy a pandémia jelenlegi akut szakaszának alábbhagyására, és hogy ez valós esélyt ad a tervezés és a rendezvény szervezés magas minőségű lebonyolítására. Mindannyiunknak szüksége van a milánói Salone-ra. Az elmúlt hónapokban a világ minden tájáról érkező ügyfelek és tervezők, valamint a nemzetközi szinten minket követő sajtó folyamatosan arra kért minket, hogy erősítsük meg a kiállítás dátumát.

Ez most megtörtént, ott leszünk, és még vonzóbbak és motiváltabbak leszünk! Ugyanolyan motiváltak, mint a kiállított termékek tervezésén és gyártásán dolgozó vállalatok. Ilyen hosszú fizikai és társadalmi távolságtartás után minden szinten, eddig soha nem látott széles kínálattal szeretnénk viszontlátni a Salone-t.

A 60. jubileumi rendezvény első ízben fogja majd össze az összes termékkategóriát, ami egy különleges eseménnyé emeli az őszi kiállítást.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű