Főoldal Friss Új szereplővel bővül a nemzetközi szakkiállítás- és rendezvénykínálat az Európai faipari szektor számára

Új szereplővel bővül a nemzetközi szakkiállítás- és rendezvénykínálat az Európai faipari szektor számára

szerző robinwood

ALL4WOOD BALKANS

Az ALL4WOOD BALKANS 2023. március 8. és 11. között várja az érdeklődőket Belgrádban.

A belgrádi rendezvénnyel

a magyarországi piacnak is egy rendkívül izgalmas új platform lesz elérhető,

amely nemcsak attól érdekes, hogy új piacot nyit, hanem a régióban rejlő óriási potenciálhoz is egy csapásra közelebb kerülhetünk.

Belgrád, Délkelet-Európa kitörő sztárja

A kiállítás szervezői nem kevesebbet, mint a világpiac formálását tűzték ki célul. A faipar, erdészeti technológiák, és bútoripari ágazatban szerzett 35 éves tapasztalatuk nagy célok elérésére predesztinálja őket.

Az All4Wood vásár a szektor próbakövévé válhat a látogatók és a kiállítók számára azzal, hogy az erdészeti fa- és bútoripar mellett kicsit az építőpar is jelen lesz az eseményen.

Mint ahogyan a címből is kitűnik, a WindoShow hasonlóan a Nürnbergi HolzHandwerk und Fenster Bau kiállításhoz, mintegy kísérő rendezvényként jelenik majd meg, bemutatva ezzel a régió ajtó-ablak gyártóinak, és a szektort kiszolgáló beszállítók kínálatát.

Elképzeléseik szerint ezzel a WINDOSHOW-val a Balkán legnagyobb ablak- és építőipari kereskedelmi platformjává fognak válni.

A balkáni országok több mint 50 milliárd eurós erdészeti termékexportot értek el és kb. 35 milliárd euró a bútorexport az elmúlt években, nem csoda, hogy a befektetők fókuszpontjává vált a szektor és a régió egyaránt:

  • Elhelyezkedés a közlekedési folyosók csomópontjában.
  • Közel van a főbb európai piacokhoz.
  • Az EU-országok közül a legalacsonyabb működési költségekkel rendelkezik.
  • Kiterjedt pénzügyi ösztönzők globális szinten.

Az ágazat vezető kereskedelmi rendezvénye a régióban, az All4Wood lehetővé teszi kiállítóinak és látogatóinak, hogy hosszútávú export/import együttműködési lehetőségeket alakítsanak ki, személyesen találkozzanak kulcsfontosságú döntéshozókkal és az iparági vezetőivel.

Kössön új üzleteket!

A szilárd kapcsolatok kialakítása kulcsfontosságú szakemberekkel és új értékesítési platformokkal Szerbiában, valamint a balkáni országok építőiparának jelentős piacain.
Mutassa be legújabb termékeit, szolgáltatásait és innovációit az iparág meghatározó döntéshozóinak és jelentős vásárlóerővel rendelkező célcsoportjainak.

Tűnjön ki a versenyből!

További tájékoztatást a ALL4WOOD & WINDOSHOW BALKANS hivatalos magyarországi és romániai képviselőjétől lehet igényelni:
Zilahi Imre | +4-0730-190077 | imre@zilahi.ro

További hasznos információk:
https://all4woodfair.com/
http://www.windoshow.com/

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű