Főoldal Friss Programajánló 2020 tavaszáig

Programajánló 2020 tavaszáig

szerző robinwood

Nem sok van már hátra ebből az évből, ideje elkezdeni a jövő évi vásárlátogatások tervezését.
Ugyan csak januárban indul majd a szezon, de ha jó szállást és olcsó repülőjegyet szeretnénk, akkor nem árt iparkodni.

Imm-cologne, Köln
2020. január 13-19.

Jellemzően a német piac számára meghatározó kiállítás – a milánói szalonnal párban – a világ két legnagyobb befolyással bíró bútoros rendezvény egyike. Bútorfetisiszták mellett mindenkinek ajánlott, aki szeretne rövid idő alatt képbe kerülni az európai piaci trendekkel, netán szeretné export értékesítését növelni ezen a téren.

Digital Bau Köln
2020. február 11-13.

Új szereplő az európai szakiállítások sorában a Digital Bau kiállítás. A Müncheni Bau majd csak 2021-ben nyitja ki kapuit a nagyközönségnek, de addig sem maradunk építőipari kiállítás nélkül, mert a tervek szerint a köztes években itt lesz nekünk a ’Digi Bau’.

Nem klasszikus építőipari szakvásár. Mint a neve is mutatja, elsősorban az építőipar jövőjét meghatározó digitális megoldásokra koncentrálnak majd. Már most több mint 140 cég jelezte részvételét. A három nap alatt 40 előadó prezentálja majd azt a digitális tudást, ami segítheti az építészeket és kivitelezők munkáját.

HolzHandwerk, Nürnberg
2020. március 18-21.

Nem kell bemutatni a nürnbergi kiállítást a hazai faiparban tevékenykedő szakembereknek. Minden páros évben, így jövőre is ez lesz a legnagyobb seregszemléje az európai faiparnak. A magas műszaki tartalom mellett az egyszerű megközelíthetőség és a barátságos hangulat teszi igazán vonzóvá az eseményt. A kiállítás mellett jövőre is ott lesz a Fensterbau Frontale szakkiállítás is. A kettő együtt, már igazán ütős koktél!

Construma Építőipari Szakkiállítás, Budapest
2020. április 1-5.

A hazai építőipar legnagyobb seregszemléje. Számos kísérő rendezvénnyel, szatellit kiállítással és konferenciával várja majd az érdeklődőket a Hungexpo területén.
Az építőipar mellett jut hely a lakberendezésnek, designnak és kertnek is a kiállításcsokor keretein belül.

Milánói Bútorszalon, Milánó
2020. április 21-26.

A tavasz derekán érdemes elkirándulni Milánóba. Attraktív rendezvény a Szalon, ahol igazán nagy forgatagra számíthatunk. Az európai nagy márkák mellett rengeteg kis olasz bútorgyártó termékeit láthatjuk majd, csak bírjuk bejárni ezt a roppant nagy kiállítást. Jövőre konyhás év lesz, így az EuroCucina/FTK (Technology for the Kitchen) szekció már önmagában is nagy kihívást jelent majd. Emellett természetesen kihagyhatatlan a Satellit pavilon, ahol fiatal designerek mutatkoznak be, valamint az egész belváros. Ugyanis a kiállítással párhuzamosan a városban rengeteg alternatív hely nyílik ilyenkor, ahol szintén a bútorok és a design játssza a főszerepet.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű