Főoldal Friss Tavaszi programok asztalosoknak!

Tavaszi programok asztalosoknak!

szerző robinwood

HOLZ HANDWERK

2024. március 19-22.

Az egyik kedvenc kiállításunk. Könnyen elérhető, könnyen átlátható. De, most mintha kicsit túl könnyen átláthatóvá kezdene válni!

Korábban a telepített technológiák, CNC megmunkáló gépek stb ha nem is olyan erővel mint Hannoverben, de jelen voltak. Idén olyan nagy márkák hagyják ki a rendezvényt, mint a HOMAG vagy a BIESSE! Persze lehet, hogy egy logikus átrendeződés van a háttérben és a nagy gyártók majd a Ligna Hannovere koncentrálnak a jövőben, itt pedig a klasszikus asztalosság kerül fókuszba.

Meglátjuk!

Továbbra is könnyen elérhető, jó hangulatú faiparos rendezvény, mindenkinek ajánljuk!

Azoknak, akik a szeretnék magukat megajándékozni nemcsak az élménnyel, hanem néhány minőségi szerszámmal, szóval nekik szinte kötelező a részvétel!

További információ: www.holz-handwerk.de/en

CONSTRUMA

2024. április 10-14.

Nemzetközi építőipari szakkiállítást, mely a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor részeként az építőiparhoz, megújuló energiákhoz kapcsolódó témákat öleli fel. Minden páros évben így idén is a kiállítás kiegészül az épületgépészet tematikáival is.
A CONSTRUMA csokor alaposan átalakult az elmúlt évtizedekben, ezt a rendezvényt is megtépázta a pandémia. Ugyanakkor az elmúlt pár évben kezd magára találni a projekt. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit az építőipar egészére szeretne rálátni, hogy látogasson ki a kiállításra.
Különös figyelemmel a hazai faablakgyártók standjaira! A kiállítást minden évben szakmai konferenciák kísérik, emellett kedvelt időpontja az esemény a különböző szakmai szövetségek találkozóinak is. A Faablakgyártók Magyarországi Szövetsége (FAMASZ) a FABUNIO is, valamint a kiállítás ideje alatt tartja találkozóit, közgyűlését.

További információ: www.construma.hu

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű