Főoldal Kiállítás A Kölni Bútorszakvásár szervezői kitartanak a januári időpont mellett

A Kölni Bútorszakvásár szervezői kitartanak a januári időpont mellett

szerző robinwood
UPDATE!

Na most akkor mégsem lesz 2021-ben Kölni Bútorszakvásár

Sorban érkeznek a hírek, amik többnyire arról szólnak, hogy milyen új időpontra csúsznak a 2021 első felére ütemezett kiállítások, amikor is az IMM Clogne szervezői bejelentik, hogy hosszas egyeztetés és előkészítő munka után úgy döntöttek, hogy

az eredeti időpontban tartják a rendezvényt:
2021. január 20-23.

Hopp!

Tekintsük ezt jó hírnek és pozitív hozzáállásnak, ne feledjük német kollégákról van szó, tehát bízzunk benne, hogy jól megfontolták.

Ez a kiállítás más lesz, mint a többi volt

A szervezők egy hibrid megoldás mellett döntöttek. Létrehozzák az imm@home virtuális teret, ami azok számára is elérhetővé teszi majd a kiállítás anyagát akik nem tudnak a helyszínre utazni. Ez a felüket nem csak a kiállítás, hanem a szakmai viták és eszmecserék platformja is lesz egyben.

Emellett a biztonsági előírásokat maximálisan figyelembe tartva speciális stand kiosztással, kisebb standokkal, szűkített tematikával és mindössze 4 napig várják az érdeklődőket. A kiállítás a nagyközönség számára csak az utolsó napon tart nyitva. Az, hogy mennyire lesz sikeres a koncepció, majd a látogatók döntik el. A szervezők egyelőre bizakodók.

 

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű