Főoldal Dizájn Már Magyarországon is elérhetőek a Nimbus Q ONE lámpák

Már Magyarországon is elérhetőek a Nimbus Q ONE lámpák

szerző Farkas László

Nem először és valószínű, nem is utoljára látogat hazánkba a Hafele speciális bemutató busza. A jármű elsősorban a cégcsoport portfóliójában egyre hangsúlyosabb szerepet betöltő LED világítás rendszerekre, valamint a közelmúltban megvásárolt Nimbusz design világítástechnikára fókuszál.

Hafele Nimbus Q One

Ismét Magyarországon járt a Hafele bemutató busza

A program mindig nagyon izgalmas, hiszen rendkívül látványos belsőépítészeti elemekről van szó.
Emellett jól látszik, hogy egyre inkább az asztalosok és a belsőépítészeti munkákat tervező és kivitelező cégek területe lesz a világítástervezés és beépítés. Nyilvánvaló, hogy a Hafele pofonegyszerű rendszerei és a folyamatos innováció katalizátorként van jelen ebben a folyamatban.

Magyarán nem kell villanyszerelőnek lenni, ha ergonomikus és modern bútorvilágítást vagy tetszőleges LED rendszert szeretnénk beépíteni egy projekt során.

Mint említettük, a Hafele a közelmúltban megvásárolta Nimbus design világítástechnikai elemeket gyártó vállalkozást. Olyan termékpaletta került így a cégcsoporthoz, ami a hazai asztalosok számára is minőségi lépést jelent.
A termékeik mindegyikét kiváló minőség és precizitás jellemzi. Használatuk során újfent találkozunk az egyszerű szerelhetőség és könnyű beépítés előnyeivel.

A mennyezetbe építhető világítások esetében sokszor szembesültünk azzal a problémával, hogy a világítás éjszaka egyszerűen tükörré változtatta a nagy üvegfelületeket. Elvéve ezzel az esti kilátást. Figyelve az építészeti trendeket ez egyre többször előforduló probléma, hiszen előszeretettel alkalmaznak nagy ablakokat, üvegfelületeket az építészek.

A Nimbus Q One sorozata jó megoldás, kiküszöböli a korábbi hibákat és gyönyörű irányított fénnyel tölti meg a teret.
A háromféle kialakításban hozzáférhető termék mindegyikére jellemző, hogy a fókuszált fény lehetővé teszi meghatározott fényzónák létrehozását és a területek vagy helyiségek kiemelését.

A kompakt modul egy speciálisan kifejlesztett reflektort és egy nagy teljesítményű LED-et egyesít. A Nimbus különös hangsúlyt fektet az optimális és harmonikus káprázás szabályozására.

A korábbi Q modulokkal ellentétben, amelyek egyenletes, sík fényt bocsátanak ki, a Q ONE precíz kiemelő fényt biztosít, és irányított fényként is használható. Beépítése és szerelése egyszerű és gyors.

Részletekről és a márka teljes kínálatáról a JafHolz márkaképviseleteken, valamint a cégcsoport weboldalán tájékozódhatsz.

Népszerű