Főoldal Bútor BLUM Merivobox: fiókrendszer az alapoktól újragondolva

BLUM Merivobox: fiókrendszer az alapoktól újragondolva

szerző robinwood

A Blum nevéhez és rangjához méltóan nyúlt a fiókrendszerének újragondolásához. Képesek voltak feloldani azt az anomáliát, miszerint egyszerre kellene uniformizálni és közben rugalmasan variálhatónak maradni.

Amire tehát törekedtek, az egy platform elkészítése volt, melyre szinte tetszés szerint építhető fel a szükséges fiók design.
Mielőtt elmerülnénk a részletekben, fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Blum úttörő és egyben trendformáló szerepe igazán abban mutatkozik meg, ahogyan évek alatt átformálta bennünk a fiókról, mint bútoripari „alkatrészről” alkotott képet. Előtérbe helyezte, rangot és presztízst adott neki, nem utolsósorban pedig design elemmé léptette elő. Mindezekhez elengedhetetlenül szükséges a folyamatos és magas szintű innováció és a kiváló formaalkotás, nem utolsó sorban a prémium minőségű alapanyagok használata.

BLUM Merivobox

Visszabontottak mindent, amit eddig a fiókokról gondoltak, majd újraépítették. A középpontba egy rendkívül stabil L profil került egy darab felfúrási pozícióval. Kialakításából adódóan rendkívül terhelhető, 40-től akár 70 kg-ig.

  • Pihekönnyű futás,
  • kopásálló műanyag görgők,
  • finom formai megoldások,
  • pontos fugakép,
  • alacsony kávák
  • és magas frontok

jellemzik az új rendszert.

BLUM Merivobox

A BLUM olyan apróságokra is odafigyel, hogy saját brandünket használhassuk a kávák oldalán. (nekik már nem kell a reklám!) A formai újdonságok mellett a szokásos magas műszaki tartalom vár minket. Beépített kiakasztás gátló, magas előlap stabilitás. A pozíciók fixek, a szerelés így kifejezetten könnyű.

Részletekről és a márka teljes kínálatáról a JafHolz márkaképviseleteken, valamint a cégcsoport weboldalán tájékozódhatsz.

Ez is érdekes lehet számodra