Főoldal Alapanyag Elmondani, megmutatni! JAF Holz bemutatóterem és showroom Budapesten

Elmondani, megmutatni! JAF Holz bemutatóterem és showroom Budapesten

szerző robinwood

Az őszi előadássorozat utolsó rendezvényére kaptunk meghívást és ennek apropóján volt alakalmunk ellátogatni a JAF Holz Váci úti bemutatótermébe. A hely és maga a koncepció is rendhagyó. Ugyan még csak pár hónap telt el a nyitás óta, de már látszik, hogy valós igényeket szolgál és sikerre van kárhoztatva.

A bemutatóterem és showroom kiváló helyen van. Nemcsak azért, mert egy dinamikusan fejlődő városrész, hanem mert könnyen megközelíthető, jól parkolható része a fővárosnak.

A cél az volt, hogy a lakberendezők és belsőépítészek számára olyan hátteret adjanak, ami tökéletesen kiszolgálja a tervezési előkészítési munkákat, magas műszaki tartalommal segítse a tervezőket és megkönnyítse az alapanyag választást megrendelőnek építésznek egyaránt.

A belsőépítészeti projekteket kiszolgáló szortiment olyan ütemben fejlődik és akkora volument képvisel, hogy nem életszerű már az a régi megközelítés, hogy a lakberendező vagy a tervezők anyagmintákkal a táskájukban érkeznek egy megbeszélésre. Egy dekorfüzér még csak-csak, de mondjuk padló mintákkal már nehézkes lenne az élet…

Másik fontos szempont volt, hogy olyan prémium minőségű office hátteret adjunk partnereinknek, ami egyfajta lenyomata annak, amit mi gondolunk a belsőépítészetről és a belsőépítészeti anyagok használatáról.

Kezdi a beszélgetést Katona László, a JAF Holz Akadémia egyik instruktora, akit az előadások szünetében sikerült elérnünk.

Már a nyitást követő első héten elindultak a tárgyaló és iroda foglalások. Ügyfelek, beruházók és megrendelők rendkívül elégedettek és nagyon szereik a bemutatóterem szolgáltatásait.

Egyrészt a legfrissebb és a teljes kínálat naprakészen itt van, másrészt kulturált hátteret adunk a megbeszélésekhez. QR kóddal ellátott minden mintadarabunk, ennek köszönhetően azonnal elérhető a műszaki tartalom, amit, ha kell, akkor óriásképernyőkön tudunk prezentálni az ügyfelek számára.

Elsősorban a magas minőségű alapanyagokra, beltéri ajtókra és padlókra, valamint a konyhaépítés alapanyagaira fókuszál a showroom.

Dekorozott termékek kompakt lapok, furnérozott belsőépítészeti effekt panelek, Corian termékek és még hosszan sorolhatnám a bemutatott anyagokat.

Ha jól tudom ilyen típusú bemutatóterem először itt készült Magyarországon?
Igen, ez úgymond saját fejlesztés. A konszernen belül lehetőséget kapunk mi is és a többi ország képviselete is, hogy olyan speciális platformokat fejlesszen, amivel új lehetőségeket nyitunk a partnerek előtt. Ez a bemutatóterem hosszas hezitálás és előkészítő munka után valósult meg.

Sikeresen fut a JAF Holz Akadémia, aminek az egyik oktatója vagy, ti is használjátok a helyet vagy ez kizárólag az építészeké?
Elméleti oktatásra mi is használjuk, de természetesen a gyakorlati bemutatók a dunaharaszti telephelyen vagy valamelyik vidéki központban valósulnak meg. Alapvetően a belsőépítészekre és lakberendezőkre szabtuk a helyszínt.
Már előkészítés alatt van a jövő évi program, ami rengetek speciális témát és különleges anyagot dolgoz majd fel.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű