Főoldal Bútor Häfele Loox szakmai nap meglepetésekkel

Häfele Loox szakmai nap meglepetésekkel

szerző robinwood

Nagy siker volt a JAF Holz győrújbaráti telephelyén szervezett világítástechnikai szakmai nap és vevőtalálkozó. A Häfele Loox busz igazi kánaán a bútorvilágítás és belsőépítészeti fénytervezés iránt érdeklődő szakembereknek. A program hasonlóan az elmúlt évekhez két csoportban zajlott. Az emeleti tárgyalóban a elméleti oktatás, a bemutató buszban pedig gyakorlati bemutatók zajlottak a nap folyamán.

Hafele LooxHafele LooxHafele LooxHafele Loox

Korábban részletesen írtunk már a Häfele 12 illetve 24 voltos fejlesztéseiről valamint a komlex rendszerben való gondolkodásuk eredményeiről.  Akik idén kilátogattak az eseményre, újfent tapasztalhatták, hogy a német cég rendkívül nagy hangsúlyt fektet a design mellett a precízen átgondolt rendszerek kialakítására. Egyszerűen építhető, gyakorlatilag végtelen variációt kínáló megoldásaik a fürdőtől a konyhán és a nappalin keresztül egészen a hálószobáig mutatnak új irányt a tervezőknek.

A világítástechnika mellett a másik kiemelt téma a kompakt konyha-munkapult volt. Az anyag jól ismert már az asztalosok előtt, egyretőbb helyen használják. Kiváló tulajdonságai mellett szín és struktúra választék is a kompakt lemez mellett szól:

  • nem igényel élzárást,
  • nem ázik fel,
  • egyszerűen tisztítható (kávé vörösbor egyéb szennyeződések tökéletesen eltávolíthatók a felületről),
  • pórusmentes, zárt és higiénikus,
  • CNC megmunkáláshoz is egyszerűen illeszthető,
  • de ami a legfontosabb, roppant ellenálló.

Mindemellett egyszerűen megmunkálható a faipari gépekkel és szerszámokkal. A befoglaló méreteken kívül fontos megemlíteni, hogy a standard mag színek mellett világos (fehér) és néhány szín esetén szürke maggal is választhatjuk a lapokat, ez még harmonikusabb megjelenést kölcsönöz a kompakt lemezből készült munkalapoknak.

Hamarosan a termékhez köthető referencia munkák bemutatásával jelentkezünk!

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű