Főoldal Holz-Handwerk Akkumulátort mindenkinek

Akkumulátort mindenkinek

szerző robinwood

A Holz-Handwerk 1. napján végre nem úgy kellet belógnunk, hanem a megszokott ceremónián átesve (sajtóregisztráció) azonnal a vásári forgatagban találtuk magunkat. A nagygépesek által birtokolt 9-es, 10-es és 11-es pavilont sikerült bevennünk, erről majd később beszámolunk.

Délután 3 körül úgy döntöttünk, meglátogatjuk a 12-es pavilont, mivel ott lehet ám igazán tapizni. Körbe is jártuk a kisgépesek kánaánját. Az embernek ilyenkor van egy olyan érzése, hogy 4 nap alatt sem tudná tüzetesen szemügyre venni, majd megemészteni a kiállított gépeket, szerszámokat. Annyit mindenesetre elmondhatunk, az akkumulátor vitte a prímet. A kisgépesek túlnyomó része a helyszíni szerelésre van kihegyezve, így nem meglepő, hogy például a Stihl nagyszínpados bemutatóján éppen egy akkus láncfűrészt prezentáltak.

Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016Holz-Handwerk 2016

Egyébként teljesen jó érzés, amikor az ember belép egy pár ezer négyzetméteres csarnokba és egy helyre összpontosulva találkozhat a világ nagyjaival. Ha szaporázzuk a lépteket, 20 perc leforgása alatt (a teljesség igénye nélkül) találkozhatunk a Dewalt, Bosch, Metabo, Makita, Milwaukee, Fein, Festool, Mafell kisgépeivel, ami azért valljuk be, felemelő érzés.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű