Főoldal Friss A Festool megalkotta az akkumulátoros mobil elszívót

A Festool megalkotta az akkumulátoros mobil elszívót

szerző robinwood

Tudtuk, hogy egyszer bekövetkezik, de azért meglepődtünk. Külső helyszínen, ahol nincs kiépítve áramvételi lehetőség, ott jön a segítség, az akkumulátoros gépek arzenálja. Szinte minden vezetékes kisgépnek elkészült már az akkus párja.

Na de az elszívás, a kulturált munkavégzés egyik alapeleme, még hiányzott a sorból. Mostanáig!

Festool CLEANTEC CTLC SYS I-Basic

A FESTOOL Systainer elszívók maximális mobilitást és függetlenséget biztosítanak minimális tömeg mellett. Ez nemcsak akkor fontos, amikor pakolunk a helyszínre, hanem abban az esetben is, amikor egy létrán állva kell pontos és tiszta munkát végeznünk. Nem véletlen, hogy az elszívó könnyedén vállra akasztható.

Festool akkus porszívóTökéletes társ kisebb javítási munkákhoz, valamint a köztes, spontán alkalmazáshoz. Az L porosztályban lehetővé teszi a pormentes, csatlakozóaljzattól független munkavégzést. Komoly szívóerővel rendelkezik a 36 V-os turbinának és a 2 x 18 V-os akkumulátoroknak köszönhetően.

Festool akkus porszívóAzt talán mondani sem kell, hogy minden összeillik: elszívó, sima elszívó tömlő, akkus gép, T-LOC Systainer csatlakozó. Az akkus gép és az elszívó közötti tökéletes összjátékról az innovatív Bluetooth® automatikus indítás vagy a praktikus távvezérlés gondoskodik. Így a rendszer minden elemében tökéletes.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű