Főoldal Friss Kompakt szívóerő kábel nélkül: itt az új Festool CTC MINI/MIDI akkus kompakt elszívó

Kompakt szívóerő kábel nélkül: itt az új Festool CTC MINI/MIDI akkus kompakt elszívó

szerző robinwood

Festool CTC Midi Mini

Pormentesen akkumulátorral

így szól a Festool jelmondata

Idén ősztől tovább bővítik 18 V-os termékcsaládjukat, két akkus kompakt elszívóval: a CTC MINI és a CTC MIDI modellekkel.

Mindkét elszívó fejlesztésekor három dologra fókuszáltak a tervezők:

  • egészséges
  • pormentes
  • és mobil munkavégzést tudjanak biztosítani a szakemberek számára.

Legyen szó akár helyszíni szerelésről vagy tetszőleges fűrészelési, csiszolási vagy fúrási alkalmazásról, a kompakt elszívók tökéletes megoldást kínálnak. 

Viszlát por, üdv egészség

Az akkus szerszámgép és az elszívó közötti tökéletes összjátékról az innovatív Bluetooth® automatikus indítás vagy a praktikus távvezérlés gondoskodik.

Az elszívó mindkettővel automatikusan bekapcsol az akkus szerszám indításakor.

A 36 V-os turbinának és a 2×18 V-os akkumulátornak köszönhetően mindkét gép lenyűgöző szívóerővel rendelkezik. Így alig maradnak el a vezetékes változatoktól.

Az akkumulátoros kompakt elszívó jó választás, minimális kompromisszummal.

A Festool mindkét típust manuális tisztítással látta el.

Így a szűrő és szűrőzsák-tisztítása egyszerű és gyors. Az szívóteljesítmény gyorsan és egyszerűen helyreállítható eltömődött szűrő vagy szűrőzsák esetén.

Alkalmazástól függően az szívóteljesítmény három fokozatban állítható. Megfelelő fokozat kiválasztásával meghosszabbítható az akkumulátor üzemidő.

festool-ctc-midi-mini-manualis-tisztitasMindkét elszívóhoz sima, rugalmas elszívó-tömlő tartozik. Ismerjük már ezt a fontos alkatrészt a Festool mobil elszívó család korábbi tagjai kapcsán. Rendkívül robusztus, ugyanakkor rugalmasan kezelhető, és lágyan átsiklik minden él felett. Kúpos belső geometriája fokozott szívóteljesítményt biztosít.

A CTC MINI és a CTC MIDI modelleken belül elhelyezett, nagy méretű tömlőtartó leegyszerűsíti az elszívó tömlő tárolását, és egyúttal gondoskodik a biztonságos és tiszta szállításról is.

Négy akkumulátorral és az új TCL 6 DUO gyorstöltő berendezéssel a megszakítás nélküli munka mostantól a legtöbb akkumulátoros alkalmazás során lehetséges.

Ideális kiegészítői a szintén újdonságnak számító, és 2022 szeptemberétől kapható KSC 60 akkus gérvágónak.

Az új CTC MINI/MIDI kompakt elszívók 2022 októberétől kaphatók a szakkereskedésekben.
További információkat www.festool.hu weboldalon találsz.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű