Főoldal Friss Festool KAPEX KSC 60: a legkisebb királyfi

Festool KAPEX KSC 60: a legkisebb királyfi

szerző robinwood

A Festool gérvágó családja évek óta viszonyítási pont a géptípust illetően a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.
Mondhattam volna azt is, hogy a legjobb, de mindig van egy szubjektív faktor is a márkák közötti versengésben és nem akartam senkit sem megbántani.

Szóval ismerős a szitu, amikor a legkisebb testvér mindent eltanul a két nagyobb fiútól és ő viszi a legtöbbre… Ez történt most is.

Persze vannak fizikai paraméterek, amiben a 80-as (amíg volt) és a 120-as széria többre képes, de a

KAPEX KSC 60 egy igazi kis remekmű.

Most ez a sorozat is megkapta az akkumulátoros erőforrást, ami igazán ennél a kis méretű, könnyű gépnél volt indokolt. Ez az a masina, amit szereléshez, vagy olyan munkákhoz, amit csak külső helyszínen tudunk végezni, mint például melegburkolás, szóval erre teremtettek.

Festool Kapex KSC60

Verhetetlenül precíz leszabó vágás

Rendkívül sokoldalúan használható, hiszen mindkét oldalon maximum 60 fokos gérszöggel és két oldalra akár 46, ill. 47 fokos dönthetőséggel rendelkezik. A kettős csapágyazású kétoszlopos vezető pontos, fennakadásmentes fűrészlap-megvezetést biztosít. Nincs billenés, nincs rángatás.

Mostantól pedig még szabadabban és könnyedébben mehet a munka, hála az akkumulátoros erőforrásnak. A szinte végtelen kitartásról a szénkefe nélküli EC-TEC motor és a kétakkus (2 x 18 V) rendszer együttesen gondoskodik.

A legtöbb általános alkalmazás esetében az energiaforrás egy teljes munkanapra kitart. Az ergonomikus, egészséges és professzionális munkavégzésről intelligens részletek gondoskodnak, ilyen a

  • fordulatszám-előválasztás,
  • fűrészlapok minden alkalmazáshoz,
  • a csuklós szögmérő,
  • az ergonomikus szállító- és munkaállvány
  • vagy a porzsák.

A porzsák a csuklós szögmérő és az FS 120-as pillanatszorító minden esetben a szett része!

Vegyétek és vigyétek!

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű