Főoldal Gép/szerszám Paliszander házivásár, már majdnem karácsony… (november 17-20.)

Paliszander házivásár, már majdnem karácsony… (november 17-20.)

szerző robinwood

A házivásár mint olyan egy évtizeddel ezelőtt még elengedhetetlen eleme volt egy kereskedő marketing- és értékesítési tervének. Sajnos ma már csak néhány igazán nagy tradícióval bíró márkaképviselet kezd bele ilyen típusú rendezvény szervezésébe. Időt, pénzt és energiát nem kímélve. Gesztus értékű megnyilvánulás, hiszen nem csupán az értékesítésről szól, hanem kicsit a vendégül látásról és a szakma szeretetéről is egyben.

A Paliszander Kft. a hazai faipari gép és szerszám értékesítés egyik legrégebbi és a mai napig is meghatározó szereplője. Klasszikus asztalosipari portfólió adja a kínálat gerincét, ami több nagynevű márkát is felölel. A belga ROBLAND robosztus ipari gépekkel, míg a CMT profi szerszámokkal szolgálja ki a faipari piacot. A sornak azonban nincsen még vége, hiszen említhetjük a Virutex ipari felhasználásra alkalmas kisgépeit és az OAV kiválóságait az élzárógépek területén. Ugyanakkor elmondható, hogy teljes spektrumát képviselik a fa és asztalosipar számára szükséges technológiáknak.
Legyen szó alap gépekről, CNC technológiáról vagy akár szerszámokról.

Paliszander házivásár

Minden szakterületről jellemző náluk, hogy a megfizethető minőség mellett különleges, sok esetben a szegmens kiemelkedő márkáját is képviselik. Erre talán a legjobb példa a világ elsőszámú ácsipari gépeit gyártó Mafell képviselete. A német családi vállalkozás a non plus ultra az ácsipari gépek között.
A Paliszander továbbá a forgalmazója a Comatic előtolóknak és kézi élzárógépeknek is, melyek a piacon kiemelkedően minőségi terméknek számítanak. Az ilyen és ehhez hasonló prémium kategóriájú és nagy szakmai ismeretet igénylő márkákat csak elhivatott kereskedők veszik fel a palettára.

A rendezvény idén november 17. és 20. között várja majd az érdeklődőket. Az esemény egyszerre zajlik majd a virtuális térben és a Paliszander Kft bemutatótermében.

Így élőben, akár munka közben is kipróbálhatók lesznek azok a gépek, melyek felkeltették érdeklődésünket. A bemutatóterem az esemény első három napján tart nyitva (csütörtök, péntek, szombat), ugyanakkor regisztráció mindenképpen szükséges!

Ide kattintva jelezheti részvételi szándékát!

Paliszander házivásár

A szervezők óriási kedvezményekkel készülnek:

  • ipari gépekre 10 – 20 % kedvezmény + akár CMT ajándékcsomag
  • szerszámokra 10-25 % kedvezmény
  • kézigépekre 15% kedvezmény

Online, akár otthonról a fotelból is kényelmesen leadhatjuk a megrendeléseinket webáruházban és kihasználhatjuk a vásár adta kedvezményeket, melyek bizonyos termékeknél akár 50% is lehet.

Lépjen be a webshopos fiókjába vagy regisztráljon, és zsebelje be a kedvezményeket
IDE KATTINTVA.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű