Főoldal Friss A Robland szárnyakat ad!

A Robland szárnyakat ad!

szerző robinwood

Valakinek a Belga csoki, nekünk asztalosoknak a Robland jut eszünkbe Belgiumról. A Paliszander Kft. hétvégi vevőtalálkozójának egyik legizgalmasabb momentuma a Robland márkához köthető kampány.

Minden Robland gépvásárló egy repülős Belga úttal lesz gazdagabb!

Köztünk szólva, azért ez elegáns ajánlat. Érdemes tehát ellátogatni a cég budapesti telephelyére és ha már ott járunk, vegyük fontolóra az esetleges vásárlást.

A Robland évtizedek óta stabilan jelen van a hazai piacon. Faipari alapgépeik mellett nagy teljesítményű CNC gépeik a flexibilis gyártást előtérbe helyező műhelyek kedvelt berendezései. Megbízható és kiváló ár-érték arányú gépeik képviseletét kezdetektől fogva a Paliszander Kft. látja el. Technikusaik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gépek beüzemelése terén, valamint hatékonyan látják el az esetlegesen felmerülő alkatrész pótlási feladatokat.

Az idei év sztárja, a Robland BM3000

A Robland BM 3000 sorozatfúró automata külsőleg tökéletesen beleillik a Robland Silver line széria arculatába, „stílusjegyei” ugyanazok: finoman ívelt burkolatok, sötétszürke szín, mely alatt strapabíró vázszerkezet rejtőzik.

A BM 3000 alkalmazható

  • sorozatfúráshoz,
  • maráshoz
  • és nútoláshoz,

így gyakorlatilag a korpuszalkatrészek minden megmunkálását elvégzi a köldökcsaphelyek fúrásától a vasalatok helyének kimarásán át a hátfalak nútjának bevágásáig.

Robland BM3000

A Robland gépcsaládon belül található, a lapmegmunkálásra kifejlesztett BM 3000 függőleges korpuszösszeépítő CNC-t idén először a hannoveri Ligna kiállításon mutatták be.

Paliszander házivásár

Nyitva tartás
2017. 11. 23. csütörtök 8:00 – 17:00
2017. 11. 24. péntek 8:00 – 17:00
2017. 11. 25. szombat 8:00 – 17:00

Helyszín:
Paliszander Áruház és Bemutatóterem
1181 Budapest, Besence u. 14. (útvonaltervezés)

További információkért kattints ide.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű