Főoldal Friss Élőben mutatja meg tudását az Excitech a Paliszander házivásárán

Élőben mutatja meg tudását az Excitech a Paliszander házivásárán

szerző robinwood

Az Excitech a tömörfa megmunkálás mellett a panel- és korpusz elemek konfekcionálására és megmunkálására alkalmas gépek gyártója. A kínai központtal rendelkező nemzetközi vállat a gyártás során más gyártók által is preferált Yaskawa, Shipo, Schneider, és Delta alkatrészeket és vezérlést használ.

Öttengelyes gépeik konstruálása során nem az uniformizált, hanem

a személyre szabott megoldásokat preferálják.

A gépeiket gyors szerszám pozicionálás jellemzi, választható lineáris- vagy körtáras szerszámtárral.
A gyorsabb és flexibilisebb munkavégzés érdekében a “T” nútos vákuumasztalt több munkazónára osztották, így az abszorpciós (rögzítési) erő többszöröse a megszokottnak.
Az Excitech gépek a tömörfa- és a fa alapú laptermékek megmunkálása mellett kiválóan helyt állnak a PVC, epoxigyanta termékek, puha fémek, plexi megmunkálása során is.

A gyártás minőségbiztosítási politikája és szabványrendszerük kiváló

A teljes gyártási folyamat aprólékosan és rendszeresen ellenőrzött, így garantált a magas minőség és pontosság.
Átfogó értékesítési piac és globális jelenlétre való törekvés jellemezte kezdetektől fogva piaci magatartásukat. Az USA, Ausztrália, Oroszország, Közel-Kelet és Dél-Amerika mellett természetesen az európai piacokon is jelen vannak.
Rugalmas és gyors logisztikai háttérrel bíró értékesítési hálózatuk magyarországi partnere a Paliszander Kft.

Azt, hogy megmunkáló központjaik, CNC berendezéseik mennyire felhasználóbarátak, a piacon való szereplés és referenciák döntik el. Országszerte számos berendezést telepítettek már a magyar képviselet munkatársai, ahol működés közben tekinthető meg egy-egy gép, gyártási körülmények között.

Referenciáik közöl most a kishaszon járművek átalakítási piacán 2002 óta tevékenykedő céget, az AutóRend Kft.-t emelnénk ki. Az itt üzembe helyezett E3-1325D típusú gép igazán jó választásnak bizonyult.

Excitech E3-1325D

A cég professzionális szervizautó berendezéseket, áruszállító polcrendszereket és minőségi burkolást végez széria- és egyedi megrendelések alapján.

Több száz cég foglalkozik ennek a piacnak a kiszolgálásával, haszongépjármű kialakítási centrumok működnek, ahol a legtöbb átalakítás megrendelhető. Mi is láttuk ezeket a centrumokat és biztosak voltunk benne, hogy a kishaszonjármű átalakítások hazánkban is nagyon hamar természetessé válnak, hiszen nem egy költséges hóbortról van szó, hanem egy praktikus, hasznos befektetésről, amely segítségével a szállítók, szerelők egy fokkal hatékonyabbak lehetnek, az autók jobban megőrzik értéküket és a munka egy kicsit könnyebbé válik.
2002-ben még ezzel a tevékenységgel fehér hollónak számítottunk és ma sincs ez sokkal másképp. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy főként a szervizautó témában egy olyan élő kapcsolat alakuljon ki az ügyfél és cégünk között, hogy a valós igények pontos felmérése után ténylegesen olyan ajánlattal tudjunk előállni, ami a megrendelőt tevékenységében segíti. Ugyanakkor a cég vezetése azt is hamar felismerte, hogy a vásárlói igényeket csak magas szintű gyártástechnológiai háttérrel tudjuk kielégíteni. Az autó, főként egy szervizautó lehet egy segítőtárs a szerelőnek, a szállítónak. Fontos, hogy hozzuk ki belőle a maximumot.

AutóRend Kft.

Azok számára akik testközelből szeretnék látni az Excitech CNC innovációit, nem kell mást tennie, mint ellátogatni a magyarországi importőr, a Paliszander Kft. bemutatótermébe.

Néhány információ a házivásárról:
Időpont: 2016. november 24-26.
Cím: 1181 Budapest, Besence u. 14. (útvonaltervezés)
Bővebb információ: http://paliszander.hu/fooldal/palyazzon-faipari-gepre

A rendezvényről és a működés közben is látható műszaki újdonságokról folyamatosan beszámolunk.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű