Főoldal Friss A Paliszander megmutatja, hogy alakíts ki egy 28 m2-es mini asztalos üzemet

A Paliszander megmutatja, hogy alakíts ki egy 28 m2-es mini asztalos üzemet

szerző robinwood

A közeledő év vége csalhatatlan jele, hogy jön a Paliszander Kft. által szervezett házivásár és vevőtalálkozó. 2018. november 29. és december 1. között várják az érdeklődőket a Paliszander áruház és bemutatóteremben.

Paliszander Házivásár

A cég minden évben nagyszabású rendezvénnyel várja impozáns bemutatótermében az asztalos- és a faipari vállalkozásokat. Ahogy azt az elmúlt időszakban láthattuk, működő gépek nélkül ma már elképzelhetetlen egy ilyen szakmai találkozó.

A Paliszander Kft. sok kedvezménnyel, újdonsággal készül, és többek között szeretné megmutatni nekünk, hogy akár 28 m2-en is létesíthetünk egy hatékonyan működő korpuszbútorokat gyártó műhelyt, CNC üzemet.

Nyilván ehhez olyan gépek kellenek, amelyek kialakítása, térbe állíthatósága, valamint komplex tudása lehetőséget kínál a minőségi gyártásra.
Szerencsére van ilyen! A vásáron nemcsak megtekinthetik ezt az innovatív megoldást, de lehetőségük lesz a gyártás közbeni tesztelésre is.

A kiállításon látható CNC üzembe

  • a Concept 350-es lapszabászgép,
  • egy Robland BM 3000-es sorozatfúró gép
  • és az OAV MAX 370-es élzárógép került.

A Concept 350 egy speciális fejlesztés, mely egyszerre formatizáló és lapszabászgép, mindössze 12 m2-es hely igénnyel.

paliszander-concept-350

Szükség van egy hatékony sorozatfúróra, ezt a szerepet most a Robland BM 300-as kapta. Szintén kis helyigényű, de rendkívül hatékony gép, sorozatfúráshoz, maráshoz, nútoláshoz kiválóan alkalmas. A korpusz alkatrészek minden megmunkálását elvégzi, a köldökcsaphelyek fúrásától, a pánthelyek marásán át, a hátfal nútolásig.

Na és persze kell egy jó élzárógép, aminek köszönhetően minőségi munkát adhatunk ki kezünkből. Az OAV 370 kiválóan megfelel erre a célra.

Azok, akik ellátogatnak a vásárra, személyesen láthatják a 28 m2-es CNC üzemet, ennek a kis cellának a működését, és meggyőződhetnek arról, hogy nem kell feltétlenül egy repülőgép hangárt bérelniük ahhoz, hogy hatékonyan gyártsanak korpuszbútorokat.

Természetesen a hagyományoknak megfelelően házias ízekkel, kávéval és frissítőkkel várják az asztalosokat, nem beszélve a meglepetésekről és ajándékokról.

A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrálj előre online és gyűjts be extra kedvezményeket!
Fontos információk:
IDŐPONT
2018. 11. 29. csütörtök 8:00 – 17:00
2018. 11. 30. péntek 8:00 – 17:00
2018. 12. 1. szombat 8:00 – 17:00

HELYSZÍN

Paliszander Áruház és Bemutatóterem
1181 Budapest, Besence u. 14. (Útvonaltervezés)
További információk: http://paliszander.hu/hazivasar/

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű