Főoldal Kiállítás Hétvégén Paliszander házivásár!

Hétvégén Paliszander házivásár!

szerző robinwood

November 23, 24, 25., egy nyereményekkel teli hétvége lesz mindazoknak, akik ellátogatnak a Paliszander Kft. rendezvényére.

Érdemes időben előre regisztrálni.

Nemcsak azért, mert időt takarítanak meg és nem kell sorbanállással tölteniük az időt a regisztrálásnál, hanem azért is, mert a regisztráltak közül azok, akik legalább 20.000 Ft értékben vásárolnak, biztos, hogy ajándékkal, egy Light Vinkli-vel térnek majd haza.

Light Vinkli

A Light Vinkli szögbeállító és mérőeszköz egy egyszerű, de rendkívül praktikus segédeszköz. Elsősorban egyedi szögek átjelölésére, felmérésére találták ki. A gyakorlatban szegélyek, koronalécek, de akár munkalapok pontos beszabásánál lehet a segítségünk. Megkímél minket a speciális sablonkészítés fáradalmaitól.

A Light Vinkli szögbeállító és mérőeszköz egy egyszerű, de rendkívül praktikus segédeszköz. Elsősorban egyedi szögek átjelölésére, felmérésére találták ki. A gyakorlatban szegélyek, koronalécek, de akár munkalapok pontos beszabásánál lehet a segítségünk. Megkímél minket a speciális sablonkészítés fáradalmaitól.

Egy másik akcióval is készülnek a szervezők

A nagygép vásárlóknak szeretnének kedveskedni, hasznos és praktikus kiegészítő termékekkel. Minden nagygép vásárló választhat a kedvezmény vagy az ajándék között,ami a vásárlási érték 15-20%-a.

Elektromos kisgépek, szerszámok, marószerszámok és rengeteg hasznos eszköz található az ajándékok között.

Ne feledkezzünk meg az esemény egyik kiemelt momentumáról, a 28 m2-en berendezett asztalosműhelyről. Az egyik sztár fellépő a Paoloni Concept 350 lesz.

Az olasz Paoloni világszerte ismert gépgyártó, a Concept 350-es automata lapfelosztó géppel teljesen egyedi megközelítésben kíván válaszokat adni a konfekcionálás során felmerülő kérdésekre. Először is olyan gépet szerettek volna tervezni, ami helytakarékos, tehát egy kisebb asztalosműhelynek se kelljen lemondani a táblafelosztók nyújtotta kényelemről. Első nekifutásra ez paradoxonnak tűnik , de van rá megoldás.

Paoloni Concept 350

Míg egy hagyományos lapszabászgép területigénye minimum 25 m2, addig a Concept 350-nek elegendő 12 m2. Hossza mindössze 3200 mm. Ez a kis helyigény a mozgatható fűrészkocsinak köszönhető. Nem véletlen a névadás, hogy lapfelosztó. Nem táblafelosztó és nem is lapszabász. Mindkettőből megpróbálták azokat a dolgokat ötvözni, ami egy asztalosüzemben nélkülözhetetlenné tehet egy ilyen gépet.

A gép körbejárható, a táblák fel- és lerakodása rendkívül egyszerű. Támasztóasztal segitségével tudjuk a lapokat a gépre helyezni, a vonalzó és az ütközők szabadon állíthatók. A kész munkadarab lepakolása a gép minden oldalán lehetséges.
A gép rendkívül gyors. Az automata fűrészkocsi előtolása 40 m/perc ez 2,5-szer nagyobb sebesség, mint amit a hagyományos lapszabászgépek tudnak.

Az igazi érv azonban a sokoldalúság

Ez a gép “egy személyben” biztosítja a műhely számára

  • a táblafelosztást,
  • a lapszabászatot,
  • a darabolást,
  • szélezést,
  • szög alatti vágást
  • adott esetben furnér vágást
  • vagy éppen kompozit lapok megmunkálását.

Ötvözi a nagyipari technológiát a kézműves megmunkálással.

Ma a belsőépítészeti kivitelezések során az asztalos csapat nem csak fával, sőt, legtöbbször azzal legkevésbé dolgozik. Kompozit lapokkal, magasfényű és matt termékekkel dekorozott felületekkel dolgozik, ugyanakkor a legtöbb esetben nincs arra lehetőség, hogy alapanyag specifikus gépeket, szerszámokat tartsanak. Arra törekednek, hogy univerzális, az adott feladathoz igazítható gépparkot alakítsanak ki. Emellett óriási jelentősége van a magas minőségű élvágásnak, hiszen ez az előfeltétele a profi élzárásnak.

A rendezvény ideje alatt további meglepetésekkel várják a résztvevőket. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy egy mesés utazás vár az asztalosokra.

Paliszander házivásár

Nyitva tartás
2017. 11. 23. csütörtök 8:00 – 17:00
2017. 11. 24. péntek 8:00 – 17:00
2017. 11. 25. szombat 8:00 – 17:00

Helyszín:
Paliszander Áruház és Bemutatóterem
1181 Budapest, Besence u. 14. (útvonaltervezés)

További információkért kattints ide.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű