Főoldal Gép/szerszám CEHISA Compact – a spanyol bika

CEHISA Compact – a spanyol bika

szerző robinwood

Európa legnagyobb tapasztalattal bíró élzárógép specialistája, a spanyol CEHISA idén ünnepli 50. évfordulóját. A cég évről évre különleges megoldásokkal lepi meg a piacot, minden energiáját és tapasztalatát az ipar fejlesztésének szenteli immár fél évszázada.

cehisa

A CEHISA Compact PCS élzárógép család messze előremutató fejlesztésekkel szerelték fel. Az alapfelszereltség része a gyémánt előmaró egység, amely a minőségi élzárás elengedhetetlen feltételévé vált az elmúlt években. A teljesség igénye nélkül néhány pontban bemutatjuk a berendezést.

Programozható kivitel
A gép egyik fő erőssége az automatikus pozicionálás. Több különböző előre beállított pozíciót lehet felvenni a programok közé. A berendezés része a 7” színes felhasználóbarát érintőképernyős vezérlés (OMRON NB). A vezérlőtábláról pneumatikusan vezérelhető egységek: nyomógörgők/alsó-felső maróegység pozícionálhatósága két különböző előre beállított helyzetbe. Ezáltal több típus élzárásánál egyszerűen felprogramozható a különböző vastagságú élzáróanyag és másodperc törtrésze alatt átáll a gép a másik munkára.

Duomelt csomag
Ezzel az újítással mind a hagyományos EVA, mind a vízálló PUR ragasztó együttes használatára van lehetőség. Ragasztóváltás esetén nem szükséges a tartály körülményes tisztítása, mivel mind a kétféle anyag számára van megoldás a ragasztó leeresztő rendszer és a maradék ragasztó tartály segítségével.

Kompakt megoldások
A gyémánt előmarón túl a CEHISA Compact PCS rendelkezik saroklekerekítő egységgel, a jól bevált citling és polírozó és fűrészes dönthető végvágó egységgel egyaránt. Melamin/PVC/ABS/PP/Furnér anyagokhoz alkalmas 0,4-3 mm vastagságig. A speciális gyorscsatlakozó tartálynak köszönhetően az ömledék ragasztó egység ki és behelyezése kevesebb, mint 1 percig tart. A berendezés további különleges megoldásokkal dolgozik. Mindezek működés közben megtekinthetők a Paliszander áruházban.

 

 

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű