Főoldal Gép/szerszám Lézertechnológiát mindenkinek!

Lézertechnológiát mindenkinek!

szerző robinwood

Paliszander lézergravírozóA lézertechnológia nagy előnye, hogy az egyedi munkadarabokat és kisebb szériákat egyaránt könnyen lehet vele gyártani. Ezek villámgyorsan és maximális pontossággal elkészíthetők. A manapság gyorsan változó vevői igényekhez lézerkarddal… őőő… lézergéppel egyszerűen lehet alkalmazkodni. Összességében a lézertechnológia széleskörű alkalmazhatóságot és rugalmasságot biztosít a felhasználók részére.

Paliszander lézergravírozóA Paliszander Kft. által forgalmazott lézervágó és –gravírozó gépekbe mindig az igényeknek megfelelő teljesítményű lézercső került beépítésre. Így garantált a tökéletes vágás és gravírozás és normál üzemelés mellett kiemelkedően magas élettartamot biztosít. A beépített multifunkciós DSP ellenőrző rendszer a megmunkálás során 360 fokos vágási dőlésszöget tesz lehetővé nagy teret adva ezzel a képzeletnek. A legtöbb lézergépnél komoly problémát okoz a hirtelen leállás, de nem ennél a szériánál. Ilyen esetekben ezek a gépek az utolsó megmunkált millimétertől folytatják a munkaanyag megmunkálását.

A kitűnő vágási és gravírozási minőség érdekében magas minőségű lencsével és tükrökkel szerelték fel a berendezéseket. A gondozásmentes lézercsőnek köszönhetően ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmasak a gépek.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű