Főoldal Friss 2019. november 28-30.: Paliszander házivásár

2019. november 28-30.: Paliszander házivásár

szerző robinwood

A hazai szakmai rendezvények sorát most már évtizedek óta a Paliszander Kft. szakmai napjai és házivására zárja. November végén háromnapos programmal várják majd az érdeklődőket a cég budapesti bemutatótermében.

A Paliszander házivásár, mint azt a neve is elárulja, kiváló lehetőség, hogy a cég gép- és szerszám kínálatából kedvünkre szemezgessünk és speciális, csak ezen a három napon érvényes árakon vásároljunk. Ennek okán egyébként a cég egy akciós katalógust (ide kattintva letölthető) is összeállított, ami segít nekünk eligazodni a kínálatban.

Paliszander Házivásár

Elsősorban a kis- és középüzemekre koncentráltak, amikor a rendezvény szakmai tartalmát összeállították. A fókuszba idén is egy olyan kis alapterületű, korpusz bútor gyártására alkalmas műhely bemutatása került, amiben számos innovatív megoldást mutatnak majd be.

Ezt a 28 m2-es műhelyt, melyben dolgozni fog egy Concept 350 lapszabászgép, egy Robland BM 3000 sorozatfúró és egy OAV MAX 370-es élzáró, a kiállítás ideje alatt működés közben láthatjuk majd.

paliszander-concept-350

Ilyen kis térben csak akkor tudunk hatékony műhelyt kialakítani, ha a gépek befoglaló méretei mellett innovatív megoldások is segítik munkánkat.

  • Jó példa erre a Paoloni Concept 350-es lapszabász, ami egyszerre formatizáló és egyszerre lapszabász, ugyanakkor mindössze 12 m2-es hely szükséges a telepítéséhez. A bemutató műhelyben tehát ez a gép felel majd a konfekcionálásért.
  • A korpuszok összeállítása nem valósulhat meg egy hatékony sorozatfúró nélkül. Ezt a szerepet a nagy múltú Robland cég fejlesztésére bízták. Nemcsak sorozatfúró, hanem egyéb marási feladatok és nútolási feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmas gép.
  • Végül szükséges még egy kis helyigényű élzáró automata. Természetesen ezt is láthatjuk majd a bemutató műhelyben.

A 28 m2-es cella mellett azonban számos újdonsággal várják még az érdeklődőket. Nemcsak nagygépek, hanem elektromos kisgépek és szerszámok terén is. Ne felejtsük el, hogy a Paliszander Kft. a belga Robland cég generál importőre. Ezek a kiváló asztalosipari alap gépek a budapesti bemutatóteremben érhetők el a legnagyobb kínálatban és a legjobb áron.

Egy házivásár a Paliszandernél nem nélkülözheti a magyaros vendéglátást és a különleges akciókat.
Nem maradj le semmiről, sőt szerezd meg a + 2% kedvezményt is!

Fontos információk

Nyitva tartás: november 28-30., 08:00-17:00
Helyszín: Paliszander Áruház és Bemutatóterem, 1181 Bp. Besence u. 14. (útvonaltervezés)

 

A házivásáron az alábbi gépekkel találkozhatunk

Bala automata emelős függőleges lapszabász – Függőleges lapszabász gépek új generációja, mellyel egy ember is elegendő, akár 70-80 kg-os táblák vágásához.
Paoloni Concept 350. – 11különböző fűrészgép tudása 1 gépbe integrálva. Mostantól 1 ember elegendő a gép működtetéséhez.
BM3000 CNC fúró – Sorozatfúráshoz, maráshoz, nútoláshoz. A korpuszalkatrészek minden megmunkálását elvégzi a köldökcsaphelyek fúrásától a vasalatok helyének marásán át a hátfal nútolásáig. Elengedhetetlen a gazdaságos korpuszgyártásnál.Comatic BR500 kézi élzáró gép – Újabb világújdonság: Teljes technológia az élzárástól, a dupla végvágásig , dupla oldalú élmaró egységgel, tekercstaróval, vákuumtalpakkal.
Virutex AB181 OVVO – Elegáns korpusz-szerelés egy kattintással. Teljesen láthatatlan csatlakozás. Oldható kötés. Akár 80% – os időmegtakarítás helyszíni szereléseknél.
Sanderson csiszológép – Rendkívül erős és megbízható gépek kiváló ár-értékaránnyal. Digitálisan programozható asztalmagasság állítással.
Reignmac 420 4 oldala gyalu és profilozó – Robusztus gépváz az ipari igénybevételhez. Garantáltan vibrációmentes működés. Hosszú krómbevonatú asztal a kopásállóság érdekében. Motoros felső gerendaemelés gyors méretbeállítást tesz lehetővé. Független motorok minden tengelyen.
Robland SD 410 – Egy „410-es” MASSZÍV kombi, ami minden munkára megfelelő megoldás.
OAV MAX 370A élzáró – Az OAV új, PLC vezérlésű nagyágyúja kompakt méretben.
OAV MAX 330 élzáró – A piac legütősebb alapgépe, végmaróval és polírozóval! Kompakt méretben.
Robland Z400-X1 – A megbízhatóság és a termelékenység jelképe.A robusztus kialakítású legendás Robland magasabb szintre emelve a programozható fűrészlap- és vonalzó beállítással.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű