Főoldal Friss Dewalt, az akkumulátoros kertész

Dewalt, az akkumulátoros kertész

szerző robinwood

Akkumulátoros kertápoló gépekre ma már nem úgy tekintünk mintha valami úri huncutság lenne. Tudásuk, erejük, kitartásuk és nem utolsó sorban hangjuk egyre több vásárlót arra ösztönöz, hogy kipróbálja ezeket a gépeket.

A Dewalt kínálatában már régóta szerepelnek kertápoló gépek és szerszámok. A 54 voltos FLEXVOLT akkumulátoros rendszer ereje tette aztán igazán vonzóvá ezt a szegmenst. Azok számára, akik rendszerben gondolkodnak és nemcsak egy gépet szeretnének vásárolni, az akkumulátor kompatibilitás mellett a különböző szetteket érdemes tanulmányozni.

Alapvetően a következő géptípusokról beszélhetünk:

  • láncfűrész
  • teleszkópos gallyazófűrész
  • sövényvágó,
  • szegélynyíró,
  • lombfúvó
  • fűnyírógép

Szinte minden tevékenységhez kínál megoldást az amerikai gyártó. Önmagában az a tény, hogy a gépek csendben végzik a dolgukat, még nem lenne elegendő, azonban a Dewalt gépek ereje és technikai tudása is nagyon meggyőző.
Családi házas övezetben, szállodák, apartmanok kertápolási munkái során a hatékony és csendes munkavégzés ma már elvárás, hosszútávon tehát jó befektetés egy ilyen gépcsalád vásárlása.

Az akkumulátoros gépek ötvözik a hagyományos vezetékes berendezések komfortos használatát a robbanómotoros gépek erejével. A könnyű szerkezeti kialakítás még egyszerűbbé teszi a kertápolási munkák elvégzését.

Dewalt DCM575

A széles kínálatból szívünknek igazán kedves a DCM 575-es láncfűrész. Nem egy tipikus „timbersexuál” darab, de számos olyan tulajdonsága van, ami vonzóvá teszi. A szénkefe nélküli motor alapvető. Az automatikus olajozás és a szerszám nélküli vezetőlap csere csak tovább növeli a komfortérzetünket.

Egy töltéssel akár 100 vágás, nem is rossz.

Ezzel el is hagytuk a kispályát és nyugodtan vihetjük magunkkal akár a tetőre, vagy ad abszurdum szerkezeti munkákhoz beltéri használatra is.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű