Főoldal Friss Egy kézzel, akárhol! Bemutatjuk a Dewalt akkumulátoros excenter csiszolót

Egy kézzel, akárhol! Bemutatjuk a Dewalt akkumulátoros excenter csiszolót

szerző Csonka Imre

A Dewalt megy tovább a kijelölt úton, és időről-időre meglep minket olyan fejlesztésekkel, ami a 18 voltos és a FLEXVOLT programba is tökéletesen illeszkedik.

Néhányan kínálnak csak a piacon akkumulátoros excentercsiszoló gépet. Ez a típusú gép a legtöbb márkánál vezetékes kivitelben érhető el. Létjogosultsága nem vitatható, erejéről, tudásáról majd akkor nyilatkozunk, ha kézbe fogtuk a kicsikét.

Íme a Dewalt DCV210

Dewalt DCV210 akkumulátoros csiszológép

Ami fejtörést okoz az akkumulátoros verzió esetében, az az, hogy vajon mennyire sikerült kiegyensúlyozni a gépet. Ennek nyilván akkor van jelentősége, amikor nem az asztalon, hanem függőleges vagy ferde felületen, illetve extrém helyen kell csiszolnunk…

Dewalt DCV210 akkumulátoros csiszológép

Remélhetőleg nem kell nagyon “csuklózni”. A normál 18 voltos akkumulátorral életszerűbbnek tűnik a használata, mint egy flexvoltos erőforrással, de természetesen mindkettő rátehető.

Az egykezes gépen egyszerűen tudjuk szabályozni a fordulatszámot (8000-12000 rezgés/perc). A ki-be kapcsoló természetesen pormentes kivitel. Ránézésre rendben van az ergonómiai kialakítás, a gumírozott markolat stabil és kényelmes. A 8 lyukas tárcsa átmérője 125 mm.

Dewalt DCV210 akkumulátoros csiszológép

A porzsák reteszelhető, igény esetén elszívó is egyszerűen illeszthető a géphez. A reteszes megoldás praktikus, hiszen nagyon bosszantó tud lenni, amikor munka közben leesik a porzsák. A kefe nélküli motor jól bírja a folyamatos és kitartó munkát.

Dewalt DCV210 akkumulátoros csiszológép

Az alacsony építés segíti, hogy csiszolás közben közelebb legyünk a munkadarabhoz, pontosabban tudjunk dolgozni.

Bízunk benne, hogy hamarosan élőben is tesztelhetjük.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű