Főoldal Friss Nézd má’, mekkora búrája van…! A Dewalt LED lámpája egyszerűen brutális

Nézd má’, mekkora búrája van…! A Dewalt LED lámpája egyszerűen brutális

szerző Csonka Imre

Tudom, mindig elmondjuk, hogy a Dewalt nagyon ráment arra, hogy ő a legerősebb és a legdurvább cuccokkal rukkol elő, de ez olyan, mintha Photoshopban összenyomtak volna egy világítótornyot.

Nézd má mekkora búrája van!

Nézd má mekkora búrája van! – Coub – GIFs with sound by Robinwood

Kell ez?

Helyszíni szerelések esetén egy ilyen borzalmasan erős lámpa bizonságosabbá és komfortosabbá teszi a munkánkat. Önmagában azonban ez kevés. Amit ez a lámpa tud, az nem túl bonyolult viszont roppant praktikus.

  • Először is működtethető vezetékes hálózatról és akkumulátorról (20 V, ami itthon 18 V) is. Tehát mindegy , hogy a lépcsőházban van-e áram, vagy nincs.
  • A fényerő állítható, így az adott munkához, és térhez tudunk igazodni.
  • Az akkumulátor fedél zárható, ezzel a kis opcióval kicsit megnyugtatják a tulajdonosokat.

A LED búra szegmentáltan kapcsolható, így például, ha sötét helyen a falra szeretnénk valamit felszerelni és a lámpa köztünk és a fal között van, akkor a felénk eső oldali világítást kikapcsoljuk és csak a falat világítjuk meg.

Dewalt DCL070 lámpaDewalt DCL070 lámpa

A lámpa működtetése és fényerejének beállítása egy applikáció segítségével az okostelefonunkon keresztül is működhet. Így nagy tér esetén nem kell feleslegesen mászkálni, vagy abban az esetben, ha épp egy állvány tetején állunk, nem kell lemennünk a lámpa fényerejének beállítása miatt.

Dewalt DCL070 lámpa

Por és cseppálló burkolat, masszív szerkezet, egyszerű megfogás, könnyű szállíthatóság jellemzi.
A szórt fény és a megbízhatóság sokat ér!

Sajnos Magyarországon egyelőre nem elérhető, de külföldről meg tudjuk rendelni, például az Amazonról potom 400 dolcsiért. Amint megérkezik hozzánk, szólni fogunk.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű