Főoldal Friss Dewalt DCC1054: vigyél magaddal levegőt

Dewalt DCC1054: vigyél magaddal levegőt

szerző robinwood

Az akkumulátoros géppark bővítésével a lehetőségek tárháza végtelen lett. A helyszíni szerelések, beépítések során gyakorlatilag vezetékes áram nélkül olyan feladatokat tudunk megoldani, amiről 5-10 éve még le kellet volna mondanunk.

Ma már a levegős gépeket sem kell otthon hagynunk egy külső helyszínen végzett munka esetén.

A Dewalt FLEXVOLT szortimentje, az 54 voltos erőforrásra épülő géppark sem nélkülözi a levegős gépekhez szükséges kompresszor kínálatot. A cég valahol a távoli múltban a faiparból érkezett, de mára már az építőipar fenegyereke lett. Meg is tesznek mindent az amerikai márkánál, hogy “strapabíró és erős” szavak hallatán az iparos embernek ők jussanak először az eszébe. Az imázs rendelkezik kellő tartalommal. Szinte minden területen tudnak hosszútávú megoldást nyújtani. Így van ez akkor is, ha egy kis levegőre lenne szükségünk…

 

Alapvetően második kompresszornak ajánlja a gyártó, de helyszíni szerelések mellett kiváló társ a műhelyben is a DCC1054-es sorozat akkumulátoros kompresszora.
Talán mondani sem kell, hogy ezek a berendezések kompatibilisek a már korábban vásárolt levegős gépekkel, szeg- és kapocsbelövő pisztolyokkal.

Dewalt DCC1024 kompresszor

A kompakt vezeték nélküli kialakítás, az olajmentes kivitel egyszerű szállítást jelent, hiszen akár fektetve is berakhatjuk az autóba. A teljesítményük maximálisan kiszolgálja a műszakot, szegezés vagy tűzési munkák esetén egyaránt. Ezen kívül mindig praktikus egy kompresszor a csapatban, akkor is ha takarítani kell és akkor is, ha kicsit fújni az autó gumijába…

Ha érdekel a termék, a Dewalt szakkereskedői szívesen segítenek: https://www.dewalt.hu/dealers/

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű