Főoldal Friss Dewalt, a gyalu árnyékában

Dewalt, a gyalu árnyékában

szerző robinwood

Az elektromos kézigyalu sem kerülte el a sorsát. Ő is megkapta a kefe nélküli motort és a “vezeték nélküli hajtást”.

A DCP580B egy igazán ügyes kis gép.

A vezeték nélküli kivitel sokkal rugalmasabb munkavégzést biztosít, a 20 V-os erőforrás pedig elegendő már egy műszak abszolválásához. Nemcsak ácsmunkák és helyszíni szerelések során, de a műhelyben is jól jön egy ilyen kézi gyalugép.

Dewalt DCP580B

Alapfelszerelés az alumínium párhuzamvezető, amit már jól ismerhetünk a vezetékes elődöktől. Praktikus megoldás a kések cseréjéhez nélkülözhetetlen imbuszkulcs tartó fogantyúba integrálása, valamint a gépházba épített zárható pótkés tartó.

Dewalt DCP580B

Fokozatmentesen állítható alumínium talp, elülső eleme fózoló horonnyal, a letörések egyszerű elkészítéséhez.

Dewalt DCP580B

Maradt a talp hátsó részéről kihajtható támasztó ék, praktikus kiegészítő, elkerülhetjük, hogy a még forgó kés esetleg megsértse a munkaasztalt vagy az éppen megmunkált alkatrészt.

Dewalt DCP580BDewalt DCP580B

A gép biztonsági kapcsolót kapott a balesetmentes indítás érdekében. A kézreálló ergonómikus kialakítás és az akkumulátor nyújtotta szabadság, nagyon hasznos lehet beépítések és helyszíni szerelések során.

Nem kell sokat tépelődni, szeptember 7-én nyitja kapuit az Inno Lignum Erdészeti és Faipari szakkiállítás, ahol természetesen a Dewalt széles kínálattal várja majd az asztalosokat. Több újdonsága melett ezt az akkumulátoros kézi gyalugépet is kipróbálhatjuk.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű