Főoldal Friss Dewalt DCD460, de brutális vagy!

Dewalt DCD460, de brutális vagy!

szerző Csonka Imre

Dewalték mindig meg tudnak lepni azzal a nyers és tárgyilagos megközelítéssel, ahogy a gépeiket fejlesztik. Look one (ejtsd: luk van), ahogy az angol mondja, de ennek a hülye szóviccen kívül semmi köze az egészhez. Hacsak annyi nem, hogy

lyukfúráshoz hatékonyabb akkumulátoros kéziszerszám szerintem nincs momentán a piacon.

Nem szabad elfelejteni, hogy egy olyan piacra fejlesztenek, ahol a családi házak nagy része könnyűszerkezetes technológiával épül. A vázszerkezet kialakítását követően alakítják ki a gépészethez szükséges vezeték- és csőhálózatot.
Amint a videón láthatjuk, sok fejtörést nem okoz ez a munka a szakembereknek.

Dewalt DCD460

A DCD460 egy nagy nyomatékú akkumulátoros fúrógép. Pontosan ilyen kihívásokra tervezve. A nagy átmérőjű furatok kialakításához kell az erő és ergonómiai kialakítással is rá kell készülni a férfias munkára. Nem véletlen tehát a robusztus felső markolat kialakítása.

Dewalt DCD460

A gép univerzálisan használható ácsipari munkák esetén, hiszen nemcsak koronafúrók, hanem tetszőleges átmérőjű ácsipari fúrószárak is befoghatók a tokmányba.

Dewalt DCD460

Fura formája egy állványos fúróra emlékeztet minket, amelyet levettek az állványról és rábiggyesztettek egy akkumulátort.
A FLEXVOLT® programba illeszkedő gép egy 20 voltos 6 ah erőforrásról dolgozik.

Rövidesen hazánkba is megérkezik, részletekről érdeklődjön a Dewalt szakkereskedőinél.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű