Főoldal Friss Rendszerelmélet Festool módra

Rendszerelmélet Festool módra

szerző robinwood

A műhely, a helyszíni szerelés és a kettő közötti utazás az, amire a Festool teljes rendszerező- és tároló programot kínál, most már több mint két évtizede.

Mint már annyiszor kiemeltük, a német gyártó minden esetben rendszerben gondolkozik. Olyan kompatibilis egységeket fejleszt, ami aztán nekünk, halandó asztalosoknak végül a legtöbb problémára választ ad.

Így van ez a Systainer program minden elemével. A rendszer idén tovább bővült és még finomabbra hangolt megoldásokat kínál. Bemutatni a teljes szortimentet nincs lehetőségünk, már csak annak okán sem, mert amire a végére érnénk, biztos, hogy kidobnak egy új fejlesztést…

A Systainer-világ aktuális újdonsága a Systainer3 Organizer

A rendszerező az apró alkatrészek rendezett és átlátható tárolását segíti. Két különböző méretben kapható. Átlátható fedelének köszönhetően a tartalom egyszerűen azonosítható, ami szerelvények különböző kötőelemek esetén rendkívül praktikus.

Festool Systainer 3

A Systainer3 Organizer kiegészítéseképpen a Festool különféle megoldásokat kínál, összesen hét különböző méretű alkatrészdobozzal. A Systainer3 és a Systainer3 Organizer is összekapcsolható egymással, így a gép és a szerelvények is a lehető legjobban rendszerezhetők és egyszerűen szállíthatók.

Festool Systainer 3

Mindkét újdonság a bevált T-LOC egykezes kezelőelemmel dokkolható. További újdonság a Systainer3 görgős keret. Négyféleképpen fogható meg és praktikus rögzítőheveder-vezetőkkel van ellátva, akár 100 kilogrammos teherbírásával különösen alkalmas a mozgatásra. Az új Systainer3 más Festool rendszertartozékokkal, például a mobil elszívóval is összekapcsolható, ami szintén rendkívül praktikus helyszíni szerelések és szállítás során is.

Festool Systainer 3

A rendszer nevében a 3-as szám nemcsak arra utal, hogy 1993-óta kínálják a portékát, hanem a 3. generációs fejlesztésre is.
Valamint a három területre, nevezetesen a műhely, a szállítás és az építkezés.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű