Főoldal Friss Itt az ősz, a Festool szeretné szebbé tenni!

Itt az ősz, a Festool szeretné szebbé tenni!

szerző robinwood

Szinte mindent máshogy csinálnak, mint a versenytársak. Az őszi akció is mást jelent a Festoolnál mint az a piac többi szereplőjétől megszoktuk.

A párosítások, csomagok összeállításakor minden fő szakterületet igyekeznek megcélozni és olyan vonzó ajánlatokat összeállítani, aminek aztán igazán nehéz ellenállni.

Most nyolc remek ajánlattal rukkoltak elő, lássuk, mi után vágyakozhatunk

  1. Idén ősszel az élzáró csomagban a világszabadalom Conturo KA 65 mellé egy profi munkaasztalt kínálnak, ami a műhelyben és akár kitelepülések során is hasznos társ lehet.festool-conturo-asztallal-min
  2. A gérvágó csomagba most a Kapex sorozat legnagyobb tagját, a 120-as modellt tették be. Nem asztallal egészítették ki a csomagot, hanem egy ETS 150/5-ös excenter csiszolóval.
    festool-kapex-ks120
  3. Az elszívás ajánlatba a Cleantec CLT 26E típust választották, kiegészítve a nemrég bemutatott távvezérlés modullal, sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá téve ezzel az elszívó berendezés használatát.
    festool-cleantec-ctl26e
  4. Szintén Festool szabadalom a Domino program. Az őszi csomagba a DF 500-as modell került be, praktikusan kiegészítve egy brutális dűbel csomaggal és egy tároló rekesszel.
    festool-domino-df500-min
  5. A marás csomagba az OF 1010-ES típus került. Egy elszívócsonkot és egy speciális szorítót nyerünk, ha ezt az ajánlatot választjuk.
  6. A csavarbehajtó mára nélkülözhetetlen géppé vált mind a műhelyben, mind a helyszíni szerelések során. CXS vagy TXS modellből választhatunk, ajándékba egy remek kis SYSTAINER jár.
  7. A csiszoló csomagba egy nagyon kezes, tökéletes finiselő gép került. Választhatunk az ETS EC 150/5 és a 150/3 EQ Plus közül. Rendkívül ergonómikus kialakítás, alacsony szerszámház magasság, szénkefe nélküli motor, tökéletes súlyelosztás. Hatékony és komfortos munkavégzést tesz lehetővé. Ajándékként egy plusz csiszolótányér szettet kínálnak. Erről a gépről később részletesen is írunk, de addig is nézzük, mi van még az akciós csomagban.
    festool-ets-ec-sarokcsiszolo
  8. A TS55 merülőfűrész a kategória kisebbik tagja. Nem szerénykednek, a legjobb merülőfűrésznek tartják, amit valaha is készítettek. Speciális burkolat és elszívócsonk kialakításának köszönhetően a fal melletti vágások, szegélyek melletti fűrészelések akár 12 mm-es faltávolsággal is megoldhatóak. A gép rengeteg innovatív megoldást tartalmaz, ezekről részletesen a www.festool.hu oldalon olvashattok.festool-merulofuresz

Ha nem lenne egyértelmű minden esetben,

bármely csomagot is választjátok, az ajándék, az kérem ajándék, tehát érdemes igyekezni, mert olyan, mintha már most karácsony lenne!

A szakkereskedői akciókról célszerű a legközelebbi szakkereskedőnél érdeklődni.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű