Főoldal Friss Mire jó a Festool Order?

Mire jó a Festool Order?

szerző robinwood

A Festool Order alkalmazást azért fejlesztették, hogy létrehozzanak egy tökéletes eszközt az iparosok számára a tartozékok és fogyóanyagok egyszerű, egyértelmű és átlátható kereséséhez, beszerzési listák készítéséhez, és ezek kereskedőkhöz való továbbításához.

Festool Order

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

A fejlesztés azok számára releváns igazán, akik nemcsak a gépeket, hanem a Festool kínálatában szereplő magas minőségű segédanyagokat, csiszolóanyagokat és egyéb kiegészítőket is nagy mennyiségben használják.

Minden, ami viszonylag gyorsan fogy vagy nagy mennyiség kell belőle, belistázható és rendszerezhető az alkalmazás segítségével. Olyan listákat tudunk létrehozni, amiket később csak egyszerűen beemelünk, így nem kell minden alkalommal kifilózni, hogy mit is kellene rendelnünk.

Ezeket a beszerzési listákat egyszerűen megoszthatjuk, közvetlenül elküldhetjük a kiválasztott szakkereskedőnek.
Közös beszerzési listát is létrehozhatunk egy kiválasztott céges beszerzőn keresztül, és ezt elküldhetjük a kereskedőnek.

Az utánrendelések esetén egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a munkánkat. Használata rendkívül egyszerű, egyaránt fut androidos és iOS operációs rendszereken is.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű