Főoldal Friss Március 1-3. között rendezik a Konyhakiállítást a Budapest Sportarénában

Március 1-3. között rendezik a Konyhakiállítást a Budapest Sportarénában

szerző Csonka Imre

Idén március 1-2-3-án, a Budapest Sportarénában kezdődik meg a hazai bútoros kiállítási évad. Legalábbis az előzetes promóció alapján. A kiállítók névsorát nézve azonban inkább konyhai kiegészítők és konyhatechnikai kiállítás névvel illetném a produkciót.

Sajnos!

A szervezők most már évek óta hozzák ezt a rendezvényt, amire lehet mondani hideget-meleget, de legalább következetesen lehet vele számolni.

Konyhakiállítás 2019

Szép és hatékony online marketinggel támogatott kiállítás, nem tökéletes, de vállalható helyszínnel. Ugyan mindig hiányoljuk a bútoros vonal jelenlétét, de a kiállító cégek megjelenésében minőségével nincs baj.

Sokszor halljuk, hogy nincs egy rendes kiállítás, ahol meg lehetne jelenni…

Egy kiállítás a kiállítóktól lesz jó vagy rossz, nem a szervezőkön múlik. Ők is csak abból tudnak dolgozni, ami ott van.

A rendezvény látogatottsága minden évben kiváló, tehát konyhastúdiók, étkező- és nappali bútorok gyártói/forgalmazói, itt, vagy inkább ott a lehetőség.

Nem maradunk egyébként bútor nélkül, lesz néhány bátor kiállító

Ott lesz például a Team 7 hazai képviselete, a Human-Design Stúdió, akik közel 70 m2-en mutatják meg, hogy mit gondol a világ elsőszámú tömörfa design bútor gyártó cége az étkezőkről.

Konyhakiállítás 2019

Fix és nagyobbítható asztalok mellett székek és néhány neves európai design lámpagyártó manufaktúra munkáit is láthatjuk majd a standjukon.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű