Főoldal Bútor Sebastian Cox konyhanyelven beszél

Sebastian Cox konyhanyelven beszél

szerző robinwood

Korábban már írtunk erről a brit fiatalemberről és egy konyhája kapcsán talán sikerült átadnunk valamit arról, hogy mit is gondol a bútortervezésről és az asztalosságról.
Most újabb bútordarabbal jelentkezett, ami szintén egybevág azzal, ahogyan mi itt a robinwoodnál látjuk a fával dolgozó emberek világát.

Sebastian Cox konyhaA jó öreg angol tölgy, a kőris és a tradicionális szerkezetek mellett vannak egyéb visszaköszönő megoldások is, a mostani konyhánál ugyanakkor teljesen más a végeredmény.

Sebastian Cox konyha

Kereskedelmi partnerük a deVOL Kitchens ugyanúgy preferálja az angol alapanyagokat és a hazai gyártókat, mint ők.
Egyszerű és letisztult stílusuk megőrzését minden bútordarab megalkotásánál fontosnak tartják.
A natúr színek mellett most is fekete-tintakék pácot használnak, mondhatni ez a szín védjegye már a fiúknak.

Sebastian Cox konyha

A tömör tölgy felület, a szövött bükk panelek és a vörösréz, kézzel készített mosogató és csepegtetető csodás összképet ad.

A deVOL stúdió alapítója szerint

Sebastiannal együtt dolgozni mindig kihívás és cseppet sem konfliktus mentes, hiszen megoldásai a praktikum és funkcionalitás, valamint az előremutató formai megoldások vékony mesgyéjén helyezkednek el.

Érdemes végignézni a videót. Jó hangulatú kis film, ahol az operatőr kedvéért eljátsszák nekünk az önfeledt tervezés folyamatát. Túllendülve ezen, a vörösréz csepegtető és mosogató elkészítése valóban izgalmas és idehaza talán kevésbé ismert.

Sebastian Cox Kitchen by deVOL Kitchens.

The deVOL Design team sat down with Sebastian Cox to design the furniture for the Taipei Design Expo 2016

 

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű