Főoldal Kiállítás Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában

Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában

szerző robinwood

2016. március 4-5-6-án Budapesten várja az érdeklődőket az egyetlen hazai konyhakiállítás. Konyhabútorok, étkezőbútorok, székek, nappali-konyha enteriőrök, valamint konyhagépek és berendezések széles skálájával találkozhatunk majd. A hazai bútorpiacon szegmens kiállításnak számító megmozdulás évről évre erősebbnek mutatkozik. Nyilván a bútorok mellet sokat lendít az ügyön, hogy az egyik leginnovatívabb területnek számít a konyhai gépek piaca, így minden évben lehet valami újat mutatni. A szervezők ügyesen bontották további kisebb, de mégis jól lehatárolható területekre a ’konyhát’. Így kaptak önálló kategóriát a mosogatók és csaptelepek, munkalapok és konyhai burkolatok, konyhafelszerelés, tálalás kultúra vagy a gasztronómiai edukáció.

A bútorgyártókat elnézve egyébként egy-két nagyágyú is jelen lesz. Találkozhatunk a hazai gyártás egyik nagy alakjával, a Bányai Bútorok Kft. munkáival, de itt lesz a világ vezető tömörfa design bútorgyártója a Team7 is.

Több mint ötven bútoros kiállítóért már megéri felutazni, a konyhai gépek és a csinos hostess lányok csak a habot jelentik a tortán.

Fontosabb tudnivalók:
Időpont: 2016. március 4-5-6.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: Minden nap 10-18 óráig

Jegyárak:

Felnőtt jegy: 2500 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 1650 Ft
Családi jegy (Max. 2 felnőtt + 3 gyerek): 6000 Ft
A belépés 6 éves korig ingyenes.
Belépőjegyek elővételben a ticketA oldalán vagy a helyszínen a Sportaréna Jegypénztár épületében válthatók. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét.

Megközelítés és parkolás: 

2-es metró, 1 és 1A villamosok, 75, 77, 80 és 80A trolibuszok, 95, 130 és 195 buszok. Közel van a Stadion helyközi autóbusz pályaudvar. A Budapest Sportaréna 1160 férőhelyes parkolóházába az Ifjúság útjáról belet behajtani.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű