Főoldal Friss Ez még nem a karácsony… Kereskedői akció a Festoolnál

Ez még nem a karácsony… Kereskedői akció a Festoolnál

szerző robinwood

Október 19-től újabb akcióval kedveskedik nekünk a Festool. A szakkereskedőknél egészen december 11-ig lesz elérhető két akciós csomag, na és persze egy kis meglepetés.

A cég elszívó mobil kínálatából a Cleantec CTL 26 E került be az első csomagba

Ez az a modell, amelyik kiváló a műhelyben, ugyanakkor komfortosan szállítható és kitűnő segítség az építkezéseken is. A 26 literes tartálytérfogat és a speciális tartálykialakítás a kompakt méret ellenére is garancia a nagy kapacitásra. A gép felső részébe épített lapos szűrő olyan kialakítást tesz lehetővé, ami hatalmas belső térfogatot biztosít számunkra.

A nettó és bruttó belső térfogat szinte megegyezik. Ez nyilván még nem elég a boldogsághoz, de a nagyteljesítményű turbina 3900 l/perc térfogat áram kapacitással már mindenkinek mosolyt csal az arcára.

A szokásos luxi megoldások itt is megvannak:

  • Egyedileg felszerelhető kiegészítő csatlakozóaljzattal, sűrített levegős modullal, vagy Bluetooth® modullal az elszívótömlőn történő távvezérléshez, vagy a Bluetooth® akkumulátoregységen történő automatikus indításhoz
  • Sima elszívótömlő és optimalizált SYS-Dock kábelfelcsévéléssel és T-LOC funkcióval a SYSTAINER kényelmes elszívómobilhoz történő csatlakoztatásához
  • Antisztatizáló funkció a munkavégzés közbeni sztatikus feltöltődés ellen
  • A SYSTAINER rögzítése SYS-Dock
  • Tömlőtartó rekesz és kábel-feltekercselés a nagyobb rend és biztonság érdekében

De ha ez még mindig nem elég meggyőző, akkor mondok még mást is. A mobilitásért a nagyméretű görgők felelnek, de a beépített féknek köszönhetően, ha kell, akkor nagyon stabilan tudjuk rögzíteni. A SYS Dockra könnyedén tudjuk csatlakoztatni a Systainer elemeket, és máris komfortosabbá válik a helyszíni szerelés.

Az igényeknek megfelelően az elszívó felszerelhető kiegészítő modulokkal. Például sűrített levegős modullal, csatlakozóaljzat szünetmentes árammal, csatlakozóaljzat kapcsolóautomatikával vagy EAA- vagy Bluetooth ® modullal.

A promóciós csomag másik tagja a Festool SYSLITE KAL munkalámpája igen jól fog jönni a sötét téli estékbe nyúló szerelések során.

 

A másik csomag főszereplője a Festool Conturo KA 65-ös mobil élzárógépe

Nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a megjelenése óta műfajteremtő és egyben meghatározó szereplője a piacnak.
Tudása méltán emeli a kategória csúcsára a KA 65 élzárót. Kiválóan alkalmas klasszikus bútorélekhez vagy összetett idomok gyártásához, melyek konkáv és konvex ívekkel is rendelkeznek.


Fából, melaminból vagy műanyagból készült éllezárásokhoz használhatjuk. Változó élzáró magasságoknál és 3 mm-es anyagvastagságig tudunk vele élzáró feladatokat megoldani.
Nyilván nem alternatívája egy nagy élzárógépnek, de olyan műhelyekben, ahol csak alkalmanként kell élzáró feladatokat megoldani, vagy időnként akár külső helyszínen kell ilyen jellegű kihívásoknak megfelelni, szóval oda ez a gép a megoldás.

Az élzáró mellé a kereskedői akció alatt bekerült a MFK 700-as modul élmaró.

 

Érdemes tehát a kereskedőknél érdeklődni, ha amúgy is tervben volt akkor ne tétovázzanak, irány a legközelebbi szakkereskedés.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű