Főoldal Friss The Sound of Systainer – megszólalásig hasonló…

The Sound of Systainer – megszólalásig hasonló…

szerző robinwood

A legtöbb kisgép gyártó tart a kínálatban olyan „zeneszerszámot”, amivel szórakoztatóbbá tehetjük a napi munkavégzést, legyen szó műhelymunkáról vagy helyszíni szerelésről. Ezek többnyire rádiók és általában a robusztusságra teszik a hangsúlyt (nem mintha nagyon dobálnánk ezeket az eszközöket).

Festool Toprock

Triviálisnak tűnik, amit a Festool csinált, persze így utólag könnyű ezt mondani. Egyszerűen

terveztek egy olyan Systainert, aminek a fedelébe profi hangzást építettek.

Mondjuk nem bízták a véletlenre, odatették a négy aktív hangszórót és a két mélynyomót (összesen 20 W teljesítményt képesek leadni).

A Festool TOPROCK névre keresztelt eszköz minden porcikájában hordozza azt, amiért szeretjük a német gyártót. Illeszkedik a rendszerhez, tehát bármely dobozukra rápattintható, de a mobil elszívók tetején is jól érzi magát. A kiváló hangzást négy neodíminum hangszórónak és a két mélynyomónak köszönhetjük.

Festool Toprock
A Bluetooth® 5 TWS (true wireless stereo) technológiával a teret megtöltő sztereó hangzás érhető el két TOPROCK hangszóró összekapcsolása esetén.

Egyszerű kezelhetőség, tetszetős, megvilágított gombok

Természetesen beépített akkumulátorral rendelkezik, amit hálózati kábelről tölthetünk, ha szükséges, bár a gépkönyv szerint 10 óra használatot könnyedén bír a rendszer.
Szóval az okostelefonunkról a kedvenc zenénket bármikor, bárhol, kiváló minőségben hallgathatjuk, de akár rádiózhatunk is, ha éppen úgy kívánja kedvünk.

Előreláthatólag ősztől lesz elérhető a szakkereskedőknél.

Addig csak csendben…

Ez is érdekes lehet számodra