Főoldal Friss Festool AGC 18: erőteljes darabolás vezeték nélkül

Festool AGC 18: erőteljes darabolás vezeték nélkül

szerző robinwood

Bővült a Festool 18 voltos termékcsaládja: az új AGC 18 akkus sarokcsiszoló robusztusságával és a vágási műveletekhez optimalizált ergonomikus kialakításával győzi meg használóját.

Festool AGC18

A vezeték nélküli világ beköszöntével szinte minden elektromos kisgép megkapta az akkumulátoros alternatívát. Akad bőven marketing fejlesztés is közöttük, hogyha gyakorlati szempontból közelítjük meg a kérdést, de vitathatatlan, hogy rugalmasság szempontjából nincs párja egy akkumulátoros gépnek.

A Festool 18 voltos termékcsaládját sarokcsiszolóval bővíteni életszerű és releváns elképzelés volt a német gyártótól.

Az új AGC 18 egy erőteljes akkumulátoros gépe, ami robusztusságának és kitűnő ergonómiájának köszönhetően új mércét mutat a konkurens gyártóknak. Az új akkus sarokcsiszoló ácsok, asztalosok, szobafestők számára egyaránt kiváló választás.

Festool AGC18

A reteszelhető orsó és a gyorsszorító anya gondoskodnak arról, hogy a tárcsa egy mozdulattal, szerszám nélkül cserélhető legyen. Az AGC 18 nemcsak szép, ergonómiai kialakítása is kiváló: a be- és kikapcsoló gomb pozíciója kitűnő, valamint a készülék tökéletesen kiegyensúlyozott, több órás folyamatos munka esetén ez rendkívül fontos szempont.

Festool AGC18

Ehhez társul az EC-TEC motorok zavartalan működése és kismértékű vibrációja, ami nemcsak a komfortosság érzését növeli, hanem a könnyebb munkavégzést is szolgálja. A zárt motornak és a teljesen zárt elektronikának köszönhetően az AGC 18 akkus sarokcsiszoló teljesen porálló.

Szénkefe nélküli, erőteljes és strapabíró motor

A Festool AGC 18 központi eleme a szénkefe nélküli és ezáltal karbantartásmentes EC-TEC motor. Teljesen zárt házban helyezkedik el, mely megvédi az EC-motort a bejutó portól. Az intelligens vezérlőelektronika öntött házban van elhelyezve, mely szintén megakadályozza a por bejutását. A porállóság és a hosszú élettartam kombinációja az átfogó Festool szolgáltatásokkal együtt teszi az AGC 18-at biztos befektetéssé.

Festool AGC18

Meggyőző a motor lágyindítása, valamint elektronikus túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik. A biztonságról és a hosszú élettartamról ezenkívül a bekapcsolás elleni védelem, a digitális hőmérséklet-ellenőrzés, valamint a motorfék gondoskodik. Ezen funkciók segítségével a felhasználó jobban tudja irányítani a gépet és biztonságosabban tud dolgozni. Az AGC 18 fordulatszáma fokozatmentesen szabályozható 4.500–8.500 ford/perc között, ami lehetővé teszi az anyagnak megfelelő munkavégzést.

Az új akkus sarokcsiszoló 2019 szeptemberétől érhető el a Festool szakkereskedésekben.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű