Főoldal Friss Univerzális munkapad és tároló rendszer a Festooltól: helyszíni szerelésekre optimalizálva

Univerzális munkapad és tároló rendszer a Festooltól: helyszíni szerelésekre optimalizálva

szerző Mózes Lajos

A Festool munkahelyi rendszerező megoldásainak fejlesztése terén új szintre lépett. 2018 októberétől kezdik forgalmazni a “mobil műhely ” néven aposztrofált fejlesztésüket.

Mondjuk ki mindjárt az elején, nem műhely ez kérem, hanem valami más.

A Systainer-ek rendezése, rendszerezése, valamint egy sokoldalúan használható munkafelület konstruálása volt a feladat, amikor a mérnökök nekifeszültek a problémának. Ez nem más, mint az a szituáció, amikor a helyszínen beépítünk vagy szerelünk és nincs egy értelmes felület, ahol – és ez a lényeg – biztonságosan és szakszerűen tudnánk dolgozni.

Festool MW 1000Festool MW 1000

Fejlesztéskor olyan megoldást kerestek, ami a szakszerű és rendszerezett pakolást, valamint a biztonságos munkavégzést egyszerre oldja meg.

Így született meg az Festool MW 1000 “mobil műhely”

Az MFT munkaasztal tapasztalatait felhasználva az MW1000 esetében is egy perforált munkafelületet alakítottak ki, így egyszerűen tudjuk rögzíteni a megmunkálni kívánt munkadarabokat.

Festool MW 1000Festool MW 1000

A stabil, de ugyanakkor rendkívül könnyű alumínium tartószerkezet egyszerű szállíthatóságot biztosít. Ezt tovább növeli a tömör gumiból készült masszív kerékrendszer, a lépcsőzést segítő kialakítás.

Így az sem jelent gondot, ha emeleteket kell legyőzni…

Az állítható szögű tolókeret kiválóan igazítható a feladathoz, akár egy személy is könnyedén tudja szállítani az eszközt.
Az asztal állítható magasságú lábai egyenetlen talajon is stabil és vízszintes munkafelületet biztosítanak, egyszerűen felállítható, könnyedén összecsukható.

A Systainer rendszer szerszámoknak, kisgépeknek és mindennek, ami a szereléshez kell, jó helyet biztosít.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű