Főoldal Friss A zöld az ász! Még tart a Festool őszi akciója…

A zöld az ász! Még tart a Festool őszi akciója…

szerző robinwood

November 30-ig tart még a

Szokásukhoz híven nyolc kategóriában állítottak össze speciális ajánlatot. Ezek a csomagok elsősorban egy adott tevékenységre koncentrálnak és az egymást kiegészítő gépeket tartozékokkal párosítottak össze, illetve bekerült a programba egy-két luxuscikk is.

CONTURO_package

Élzárás

A mobil élzárást forradalmasító CONTURO mellé egy

Azoknak a kisebb műhelyeknek, akik csak alkalomszerűen használják ezt a technológiát és nem szeretnének CNC élzáró technológiát telepíteni, ideális választás a CONTURO. Nem helyettesítheti volumenben a nagy gépeket, de nem is arra fejlesztették. Klasszikus bútorélekhez vagy összetett idomok gyártásához ideális, akár konkáv és konvex ívekkel is könnyedén elbánik. Az élzáró anyag lehet fából, melaminból vagy műanyagból. Éllezárásokhoz változó élzáró magasságoknál és 3 mm-es anyagvastagságig használhatjuk. Elsősorban a flexibilitásra helyezték a hangsúlyt.

 

OF_package

Marás

Az OF 1400 EBQ-Plus felsőmaró mellé most

Az, hogy egy megbízható és erős felsőmaró nélkülözhetetlen, azt mondanunk sem kell, egy jó SYSTAINER sose rossz, a vezető idom pedig rendkívül praktikus. Az OF 1400-as kategóriájának legkönnyebb gépe, ugyanakkor kellően erős és masszív ahhoz, hogy nagy keresztmetszetek esetén is kiváló felületet tudjunk marni.

 

CTL_package

Szívás (na jó elszívás)

CTL 26 E SD E/A elszívómobil, a kategória egyik emblematikus figurája.

nélkülözhetetlen kiegészítő elem. Ma már nem csak helyszíni szerelések során kerül be az utazókeretbe egy ilyen mobil elszívó, hanem a műhelyben is előszeretettel használják.

 

KAPEX_package

Gérvágás

A Kapex KS 120-as gérvágó mellé

A lap kiválóan alkalmas alumínium profilok, homlokzati lapok vágására. A gérvágó család legnagyobb tagja mondhatni mindenben a leg-leg-leg.
Akár a precizitást akár a teljesítményét akár a tudását nézzük, nemigen akad versenytárs.

 

DF_package

Összekötés (kapcsolat)

A DF 500-as dübelmaró a Festool világszabadalma. A DOMINO rendszer a hengerdübelek pontosságát egyesíti a hagyományos lapos dübelek rugalmasságával – a tökéletes megoldás lemez-összekötésekhez, tömörfa szerkezetek kialakításához, bútorszerkezetek építéséhez.

TS_package

Vágás

Egy merülőfűrész

Ha valaki így érkezik egy helyszíni szerelésre, na az több mint elegáns.
A TS55 merülőfűrészről a tervezők szerényen csak annyit mondanak: “a legjobb merülőfűrész, amit készítettünk”. Mit tehetnénk hozzá?
Kiemelkedő jellemzője a különösen lapos és a belülre helyezett elszívócsonk révén mindenütt sík ház. Így kidomborodás nélkül a szegélyhez közeli vágás minimális, 12 mm-es faltávolsággal lehetséges. További különlegesség az új fejlesztésű feszítőék. Még a fűrészlapot megelőzve kilép a gépből, növeli a biztonságot és a már meglévő vágási résbe történő beillesztést is megkönnyíti.

 

ETS_package

Csiszolás

Az ETS 150-es excentercsiszoló talán az egyik legsokoldalúbban használható finiselő gép. Könnyű, kellően nagy csiszolási löket, kiváló felületi minőség. Nyugodt működésű gép, kiváló társ függőleges, vízszintes vagy akár fej felett végzett munkák során.

CXS_package

Behajtás

Extrém kompakt kialakítás, tökéletes súlyelosztás és mindig elegendő erő, röviden ennyi. Az ergonomikus kialakítás nem csupán egy kézreálló csavarbehajtót takar, hanem az extrém helyeken történő munkavégzés is tervezési szempont volt.
Szinte mindegy, hogy a CXS Li 2,6 vagy a TXS Li 2,6-ra esik a választásunk. Csak jó és még jobb között dönthetünk.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű