Főoldal Friss Eredj lányom, kérdezd meg az ácsot…

Eredj lányom, kérdezd meg az ácsot…

szerző Csonka Imre

… ha arról kérdeznénk, hogy dolgoznának-e akkumulátoros szegezőgéppel, nem sokat tépelődnének. Gyors és hatékony. Igazi alternatívája a gázos szegbelövő gépeknek.

Dewalt DCN692 szögbelövő

Fotó: Toolstop.co.uk

A DCN692P2K névre keresztelt masina az XR család részét képezi, azon belül is a legerősebb kategóriába tartozik 18V-os 5Ah-s Li-ion akkumulátorával. A készüléket szénkefe nélküli motortechnológiával szerelték, így kevesebb energiával nagyobb lövésszámot képes produkálni (egy töltéssel legalább 600-at). Az egyenkénti és sorozatlövési funkció kapcsoló segítségével állítható. A különleges ütőmódfunkciónak köszönhetően másodpercenként 2 szeget tudunk vele ki-, illetve belőni.

Dewalt DCN692 szögbelövő

Fotó: Toolstop.co.uk

A szegtároló az összes D fejű papírkötésű szeg befogadására alkalmas. A kioldó kapcsoló meggátolja a szegek véletlenszerű kilövését.

A lövésmélységet az orr-részben található számozott tárcsával egyszerűen, szerszám nélkül tudjuk szabályozni.
Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően biztosított a teljes rálátás a munkadarabra.

A DCN692 szögbelövő magas minőségű fémből készült szegtár könnyen újratölthető, maximum 55 db szeget tud egyszerre tárolni. A gép hossza mindössze 345 mm, súlya 4,2 kg. Kompakt méretének és a szegtár kialakításának köszönhetően egészen szűk helyeken is kényelmesen tudunk vele dolgozni (400mm).

A mechanikus meghajtás egyenletes teljesítményt biztosít -20 és 50 fok között is.
A gázüzemű készülékekkel szemben alacsonyabb a karbantartási idő és kevesebb a szervizköltség.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű