Főoldal Gép/szerszám Dewalt ToughBox: ládák királya, királyok ládája

Dewalt ToughBox: ládák királya, királyok ládája

szerző robinwood

Helyszíni szerelések esetében, főleg az építkezés kezdeti időszakában rendkívül nagy segítséget jelent, ha nagy értékű szerszámainkat, elektromos gépeinket biztonságban tudhatjuk.

Dewalt ToughBox

Mindenki ismeri azt az állapotot, amikor a csupasz falak már állnak, de sehol egy zárható helység, ahová pakolhatnánk. Ennek az állapotnak nemcsak az a hátránya, hogy könnyen lába kél a szerszámoknak, hanem az állandó kocsiba ki-be pakolás rengeteg időt vesz el, és így kevésbé vagyunk hatékonyak.

A klasszikus szerelő láda, amit deszkából összeütünk és egy nagy lakattal biztonságossá tesszük, nem rossz megoldás,

de úgy tűnik, van jobb: a Dewalt acél ládája.

Nagy és masszív. A zongorapánt rendszerű fedélcsatlakozás és a három ponton záródó beépített zárrendszer garantálja a biztonságot. A láda talpkialakításának köszönhetően, hasonlóan egy EUR raklaphoz, egyszerűen, targoncával szállítható a munkaterületen.

A tároló belső felépítése könnyű rendszerezést és átlátható pakolást tesz lehetővé. A védőburkolat kialakítása lehetővé teszi az elektromos hozzáférést.

A tároló rekeszek és a síneken mozgatható különböző dobozok egyedi igényekhez igazíthatóak.
A láda teteje gázrugók segítségével egyszerűen és biztonságosan nyitható/zárható, nem fog a kezünkre csukódni, amíg odabent matatunk.

A ládák nagy igénybevételre tervezett, porszórt felülettel, Dewalt-sárga színben kerülnek forgalomba. Arról, hogy Magyarországon mikor kerülnek forgalomba, nincs információnk, de a magyarországi Dewalt kereskedők biztosan tudnak majd idővel információval szolgálni.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű