Főoldal Gép/szerszám Ha eddig elkerülte volna a figyelmed, a Dewalt 3 év garanciát ad újonnan vásárolt gépedre

Ha eddig elkerülte volna a figyelmed, a Dewalt 3 év garanciát ad újonnan vásárolt gépedre

szerző robinwood
Csupán regisztrálni kell, de azt mindenképpen.

A Dewalt 1+2 éves garanciája majdnem a teljes szortimentre kiterjedő biztonságot jelent a márka kedvelőinek (a kiterjesztett garancia alól felmentett gépek és tartozékok listáját a cikk végén közöljük). Nagyértékű gépekről lévén szó helyesen gondolta az amerikai gyártó, hogy érdemes azt a pár percet rászánni a regisztrálásra, amellyel aktiválhatjuk a

+2 éves garanciát.

A három éves garancia esetében már nem mehet tutira a gyártó, akkor sem, ha alapvetően megbízható márkáról van szó. Éppen ez az, ami hitelessé és szimpatikussá teszi őket. Ez nem egy tutira menő biztosítás, ami csak addig fontos, amíg megkötik, ez valóban szolgáltatás. Persze itt is vannak apróbetűs részek, amiket ajánlott figyelmesen elolvasni, de alapvetően életszerű a történet.

Egy asztalos műhelyben, pláne ahol rendszeresen kell helyszíni szerelésekre vinni a gépeket és esetleg több brigád is használja a gépparkot, hasznos és kifizetődő egy ilyen garanciális háttér.

A megvásárolt terméket a tulajdonosának kell regisztrálni

a vásárlást követő 4 héten belül.

Szettek vásárlása esetén a szettet nem lehet egyben regisztrálni, csak a gépeket külön-külön. Az esetlegesen felmerülő garanciális igényt az önhöz legközelebb található hivatalos Dewalt márkaszervizben lehet érvényesíteni.

Fontos tudni, hogy az Európai garancia a Dewalt termékek eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos Európai Dewalt viszonteladótól vásárolta. A Dewalt Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia nem érvényes olyan személyek számára, akik a Dewalt termékeket viszonteladás, vagy bérbeadási szándékkal vásárolják.

[socialpoll id=”2421687″]

A dewalt bízik a gépeiben, a vásárlók pedig bíznak a Dewaltban. Elnézve a márka népszerűségét, ez egy működőképes recept, és nem is túl bonyolult.

Hasznos linkek:

Az alábbi termékek NEM tartoznak a DEWALT Garancia hatálya alá:

  • Azon termékek, amelyek nem a DEWALT európai specifikációinak megfelelően készültek vagy nem hivatalos beszállítótól kerültek importálásra az Európai Unió tagállamain kívülről, vagy az Európai Szabadkereskedelmi Társulás területén kívülről.
  • Olyan fogyóeszköznek minősülő tartozékok, amelyek a munkadarabbal kerülnek közvetlen érintkezésbe, pl.: fúrószárak, fűrészlapok, csiszolókorongok.
  • Sorozatgyártásra használt termékek, eszközbérlő cégek számára eladott termékek, szolgáltatási szerződésben lévő termékek, illetve a B2B szerződések kivételt képeznek, ezekre különleges garanciális felételek érvényesek, melyet a beszállítói szerződés taglal.
  • A DEWALT partnerei általt szállított, DEWALT márkajelzéssel ellátott termékeket, termékspecifikus garanciális vagy szavatossági feltételek illetnek. Lásd a termékhez mellékelt tájékoztatót.
  • Olyan garanciális javításra benyújtott, egy szett részét képező termék, melyen a gyártási dátum kód nem egyezik a szett többi részével vagy a vásárlás dátumával.
  • Kéziszerszámok, ruházat, védőruházat.
  • Gyártáshoz, tömeggyártáshoz, termeléshez felhasznált vagy nagy megterhelés alatt álló termékek, kivéve a DEWALT szerviz által támogatott gyártási folyamotok.

Egyéb fontos információk:

  • Regisztráció során mindig győződj meg a regisztráció érvényességéről.
  • Amennyiben szükségesnek látod, kérd a Dewalt szervizes vagy szakkereskedő kollégájának segítségét.
  • Garanciális igényedet a hivatalos központi márkaszervizben érvényesítheted, ehhez a regisztrációs kód bemutatása mindenképpen szükséges.
  • Figyelem! A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a következő termékkategóriákra: akkumulátorok, szögezők, töltők, tartozékok, rögzítőeszközök, kompresszorok, generátorok.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű