Főoldal Friss Festool Kapex KS 60: a kistesó beelőz

Festool Kapex KS 60: a kistesó beelőz

szerző robinwood

Ahol van nagy testvér, pláne ha kettő, ott a kistesó sokkal előbb ér célba. Korábban mehet bulizni, többet megengednek a szülők, na és persze mindent eltanul a nagyoktól.

Ez jutott az eszünkbe, amikor először olvastunk a Festool KAPEX KS 60-as gérvágójáról. Érezhető, hogy a fejlesztés során komolyan vették a helyszíni szerelések tapasztalatait és csupa olyan opcióval öltöztették fel a szortiment legkisebb gérvágóját, ami tényleg hasznos.

Festool Kapex KS60

Az, hogy a helyszíni szerelést tesszük mindig előtérbe, természetesen nem jelenti azt, hogy a műhelyben bármiféle hiányérzetünk támadna. Ez egyértelmű, de gondoltuk, mindjárt az elején tisztázzuk ezt.

A gép könnyű, kompakt: 17,8 kg. 3, illetve 4 kg-mal könnyebb a nagyoknál (KS 88, KS 120).

A pakolást és lépcsőzést tovább könnyíti, hogy súlypontilag is jó helyre került végre egy igazán nagy fogantyú.

Festool Kapex KS60A motor és lap mozgatása dupla golyóscsapágyas kétoszlopos vezetéssel hibamentes. Ugyancsak kiváló a szögek beállítása terén. Mindkét irányba 46/47 fokig dönthető lappal nem gond az alávágás szegélyek beépítése esetén. A lap mindkét irányba 60 fokig elfordítható. Egy LED spot segítségével könnyedén és pontosan tudunk dolgozni: csapolások hornyolások előkészítésére kiváló társ.

Festool Kapex KS60

Praktikus kiegészítők terén egy csuklós szögmérőt kínál a gyártó. Ezzel egyszerűen és gyorsan tudjuk levenni a kívánt méretet és ugyanilyen egyszerűen tudjuk ezt az információt áttenni a gépre. Az asztal flexibilitása és apró kiegészítői szerethetővé és egy idő után nélkülözhetetlenné fogja tenni… Tessék vigyázni!

A Festool.hu oldalból kiindulva a listaára bruttó 254 500 Ft.

Ereje és vágásteljesítménye elegendő, és ezt nem beletörődve, hanem elismerően mondjuk.
Szóval a kistesó annyit tud, amennyit kell.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű