Főoldal Friss A Festool bővítette Systainer rendszerét

A Festool bővítette Systainer rendszerét

szerző robinwood

A Festool Systainer formátuma etalon a kompakt tárolás és a kultúrált helyszíni szerelés területén. Sikerült az egyszerű tároló funkcióktól eljutni egy rendszerben megfogalmazott tárolási szisztémáig, amely funkcionalitásában messze túlmutat a versenytársak szolgáltatásain.

A rendszer évről évre bővül. Legújabb tagja a Festool SYS PowerHub névre keresztelt kompakt “elosztó doboz”.

Ahogy Buday séf mondaná: “nézzük, mi van a dobozban”!

Festool PowerhubElőszőr is egy 10 méteres biztonsági erősített kábel tartozik a szetthez, érintésvédelmi szempontból nem is igazán lehetne mást használni. Ideje lenne elfelejteni a barkácsáruházas narancssárga kábeleket.

Festool Powerhub

A dobozon belül találunk még egy csatlakozót. Ennek akkor van jelentősége, amikor telefont vagy egy tabletet akarunk tölteni és nem szeretnénk nagy por terhelésnek kitenni.

Festool Powerhub

A doboz külső felületére négy biztonsági aljzatot helyeztek el. A beépített termikus túlterhelés elleni védelem szintén a biztonságos munkavégzés érdekében került a dobozba. Mivel két kábelkimenetet alakítottak ki, egyszerűen csatlakoztatható akár zárt állapotban is más Systainerekhez is. A készenléti állapotról egy kis piros lámpa tájékoztat minket.

Festool Powerhub

A szett természetesen kompatibilis a Festool SYS Cart és SYS Roll programjaival.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű