Főoldal Friss Tisztújító közgyűlést tart az Országos Asztalos és Faipari Szövetség

Tisztújító közgyűlést tart az Országos Asztalos és Faipari Szövetség

szerző robinwood

2018. november 15-én a Schachermayer Kft. megújult biatorbágyi központjában tartaja tisztújító közgyűlését az asztalosok szövetsége. A rendezvény fókuszában a 2019-es cselekvési terv elfogadása, valamint a tisztújítás áll.

A szövetség az elmúlt időszakban elsősorban az oktatás támogatására koncentrált. Ennek a munkának a folytatása, illetve fejlesztése a jövőben is markáns eleme lesz tevékenységüknek. Az AAA program (Asztalosok az Asztalosokért) és a tanulmányi versenyek támogatása ennek a koncepciónak a jegyében történik.

Időpont: 2018. november 15., 11 óra
Helyszín: Schachermayer Kft., Biatorbágy, Dózsa György út 54.

A hivatalos programot megelőzően találkozhatunk “aranyos asztalosainkkal”. A nemrégiben Budapesten tartott Euroskills verseny sztárjai az épületasztalos és a bútorasztalos kategóriában is toronymagasan az élen végeztek. Simon Krisztián bútorasztalos kategóriában, Nagy Ádám János épületasztalos kategóriában hozta el az aranyérmet. A versenyzők mellett felkészítő szakértőik, Bababnecz Csaba és Fekete Zoltán is mesél a felkészülésről és a versenyről.

Az OAFSZ közgyűlését az SCH házivásárral egy időben tartják, a szakmai bemutatók mellett értékes tomboladíjakkal és akciókkal várják az érdeklődőket.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű