Főoldal Friss BIESSE: testreszabott technológiák a Holz Handwerk kiállításon

BIESSE: testreszabott technológiák a Holz Handwerk kiállításon

szerző robinwood

Március 18-21. között az európai faipar és bútorgyártás Nürnbergre figyel majd. Páros év lévén ez a legnagyobb szakmai fórum, ami a faipari szektort érintő fejlesztéseket technológiai újdonságokat felvonultatja.

Aki járt már a Holz Handwerken, tudja, hogy óriási mennyiségű műszaki tartalom koncentrálódik a rendezvényen, nem beszélve a Fensterbau kiállításról, ami talán a világ legmagasabb színvonalú fóruma a nyílászáró témakörnek.

Biesse Holz Handwerk

Azon kívül, hogy technológiai újdonságokat láthatunk testközelből, az igazi értéket az jelenti, hogy a trendeket, a fejlesztési irányokat is jobban megérthetjük. Ez a tudás nélkülözhetetlen a tudatos és hatékony fejlesztéshez, beruházás tervezéshez.

Holz Handwerk 2020
Dátum: 2020. március 18-21.
Nyitva tartás: szerda-péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-17:00
Jegyárak: napijegy 35 euró, hetijegy 45 euró
Utazás: személyautóval Budapestről 7 óra 15 perc, 750 km (útvonaltervezés)

Az iparág meghatározó fejlesztői, így az olasz Biesse csoport számára is kiemelten fontos a Holz Handwerk kiállításon való jelenlét és találkozás az európai gyártókkal. A Biesse fontos és tiszta üzeneteket fogalmaz meg, amiket aztán prezentál is a nagyközönség számára.

Szabványosított gyártási folyamatok, anélkül, hogy lemondanánk a testreszabás szabadságáról.

A Biesse egyik fő üzenete a fenti mondatban összefoglalható. Fejlesztéseik jellemzően egy-egy területre fókuszálnak, azon belül azonban nagy flexibilitást és számtalan lehetőséget kínálnak a felhasználók számára. Az az elvárás, hogy a sorozatgyártás vagy a nagyszériás gyártás sebessége megjelenjen az egyedi vagy kis szériás termékek gyártása során, ma már megoldható feladat.

A termelés integrált menedzselése, az adatok gyors, valós idejű cseréje, termelési jelentések teljesen digitalizált formában történő létrehozása jelenti a Biesse számára azt a víziót, amit megosztanak a partnereikkel is.

A digitális gyár középpontjában továbbra is az ember, a kreatív elme áll.

Az ember, aki felkészült és megfelel annak a kihívásnak, hogy kihasználja a gépek végtelen tudását. Azoknak, akik most lépnek be a digitalizált gyártás világába, feltétlenül fel kell keresnie Holz Handwerk kiállításon a Biesse standot.

Az industry 4.0 nem a nagy vállalatok privilégiuma, hanem egy gondolkodásmód.

Az olasz gyár nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kis és középüzemek számára is elérhetővé, majd a napi munka részévé váljon a digitális gyártás víziója.

A fenti gondolatok mellett számtalan friss fejlesztés és működő gépek, a technológiákat bemutató szakemberek várják majd az érdeklődőket a 11-es PAVILON 206-os standján. Majd 1000 m2-en 16 különböző berendezéssel találkozhatunk bútor- ill. nyílászáró gyártáshoz.

A magyarországi forgalmazó, a Formance Kft szakemberei a vásár egész ideje alatt szívesen segítenek bármilyen információval kapcsolatban. Előzetes időpont egyeztetés: formance@formance.hu vagy a +36 30 9406 333 számon

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű