Főoldal Friss Formance Open House: XXI. századi megoldások a gyakorlatban

Formance Open House: XXI. századi megoldások a gyakorlatban

szerző robinwood

Az Open House szakmai napok rendkívül erős műszaki tartalommal várja majd a látogatókat november 28-29-én. Az iparból érkező szakemberek moderátorként való bevonásával, gyakorlati bemutatókkal, szakmai előadásokkal kiegészítve egyedi és izgalmas program lesz minden faiparos látogató számára.

Festés/lakkozás

Összetett feladatot jelent, amikor nagy volumenű festési-, illetve lakkozási feladatot kell megoldanunk.

Hogyan optimalizáljuk a szórási folyamatokat, hogyan csökkentsük a száradási időt?

Erre kapunk választ a Cefla Prima automata szóró-festő berendezésének bemutatóján. Vizesbázisú UV lakk szórását követően a bútorfrontok egy UV alagútba történő szárítását láthatjuk majd a gyakorlatban. A technológia bemutatásának ilyen közvetlen módjára ritkán nyílik lehetőség, érdemes tehát kihasználni.

Szoftver

A bútortervezés és gyártáselőkészítés ma már elképzelhetetlen szoftveres támogatás nélkül. A Biesse bCabinet tervező program egy folyamatosan fejlődő platform, ami nemcsak a tervezésben, hanem a gyártásoptimalizálásban is kiváló partner a bútorgyártó cégek számára. Az Open House ideje alatt mindkét nap két workshopot tartanak a szervezők. 10 és 14 órai kezdettel elméleti előadások, 11 és 15 órai kezdettel pedig gyakorlati bemutatók várják az érdeklődőket.

Csiszolás

A csiszolás az egyik legnehezebben automatizálható művelet a faiparban. A fa ablak, ajtó alapozás előtti, illetve a köztes csiszolására mutat majd megoldást az

Ecoline automatizált csiszolóközpont bemutatója.

A csiszolástechnológiai bemutatót követően az előkészített szerkezeteket egy festőrobot teszi majd színessé.

Robottechnika

A szakmai napokon azonban nemcsak festőrobot lesz látható működés közben, hanem közelebbről is megismerkedhetünk a robotika világával, valamint a kollaboratív, együttműködő robottal, a cobot-tal.

Bepillantást nyerhetünk ebbe a sokak számára még futurisztikus világba, ami sokkal közelebb van már a gyakorlati alkalmazáshoz, mint azt sokan gondolják. Szakemberekkel beszélhetjük meg, hogy mely területeken lehetnek majd alkalmazni a robitizált megoldásokat a jövőben.

Hitel és lízing megoldások

A beruházások sikere nagyban múlik a kedvező finanszírozási háttértől. Érdemes tehát tájékozódnunk a pályázati lehetőségekről, a hitel és lízing megoldásokról. Jelenleg rendkívül kedvező hitel lehetőségek kínálkoznak a szektor részére, érdemes tehát a rendezvényre meghívott pénzügyi, pályázati és finanszírozási szakemberek véleményét kikérni.

Regisztráció: www.formance.hu
Fontos információk:
Dátum: 2019. november 28-29.
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 4.  (Útvonaltervezés)
Nyitva tartás: csütörtök–péntek, 09:00 –18:00

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű